Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2007 00:21 - Християнска защита на Саудитска Арабия
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1123 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 02.01.2008 09:50


Ако погледнете тази тема; . 
http://meto76.blog.bg/viewpost.php?id=135724. . 
Ще видим някаква ужасяваща история за Саудитска Арабия. В нея се твърди, че сред пустинята между петролните кладенци и джамиите обикалят някакви банди извратеняци и содомити, които подобно на библейските предшественици налитат на жени и мъже, (всъщност в Библията само по ангели, но мъжки) направо да ти настръхне косата от това което се случва там.

imageТази история има нужда от изясняване, първоначално кратко въведение. Всеки интелигентен човек вече е разбрал, че медиите се списват от „професионални“ журналисти, чиято професия е да пишат не неща, които се случват а такива, които са от поза за политика им. Професионалиста не се интересува от фактите, събитията и дори хората, а от келипира, кариерата си и манипулацията върху грешните и наивни люде наоколо. Нека да изясня няколко важни факти за „Кралството“, официалното име на което е Саудитска Арабия има не по малко справедливо законодателство от американското, а съда и полицията показват едно от най големите усърдия за запазване на реда и сигурността на хората. Мога да дам множество примери, много адвокати и съдии там са завършили в САЩ, като правораздаването е подобно на американското като процедура. Главната разлика е, че информация за делата се предоставя само на лица свързани с делото, а не както в САЩ, да се позволява на медиите да манипулират хората с изкривени факти за процеса. Така информация за дело публикувана зад граница е едностранчива и напълно лъжлива. Но да не се отклонявам и да дам коректно представяне на ситуацията по делото. В Кралството действа система, в която хората и съда правят почти всичко възможно за да прекратят два от най големите проблеми на нашето време, проблеми с които навсякъде другаде са се отказали да се борят, това са проституцията и наркоманията. Точно такава е била ситуацията. Седемте „изнасилвачи“ всъщност са били полицаи, а тези в колата са местната проститутка, "Qatif girl" и клиента и. "Qatif girl" всъщност е трябвало да се преведе като момичето на Катиф , а не от там. Ето как са се развили нещата, полицейски пост забелязва старата си познайница, на която е забранено да се сближава по този начин и решават да раздадат правосъдие на място. Това вече не е редно, полицаите са действали превишавайки правата си и вместо само арест са си позволили да им хвърлят един бой на улицата. Най вероятно са ги съблекли на публично място, което съответно е представено като изнасилване в съда, именно за това полицаите са отнесли леко наказание и то бой с пръчка, всъщност точно това са направили те самите, не содомитствали с хората от колите. В последствие адвоката явно е решил да изтиска малко имидж от случая и да почне кариера някъде в Европа, като защитник на гражданските права. Така случая стига и до Хилари, която като всеки либерал налита на всякакъв нечистота. Наистина трогателно е да се видят либералите поемащи всякаква лъжа с жалката надежда тя да навреди на вярващите и по специално на техния велик президент Джордж Уолкър Буш.

Казаното по горе не значи, че съм си променил мнението за съвременния ислям, една заблуда изкривяваща не само Библията но дори и самата книга коран, за която много от тези хора претендират, че вярват и изпълняват. Все пак аз като богоизбран не мога да отрека и положителните неща там, Кралството е единствената страна в света полагаща усилия да спре наркотиците и проституцията. Това може би едва ли ще разреши всички проблеми, но е правилния път за правораздаването, от което почти навсякъде са се отказали. Ще допълня също, че не трябва да слагаме всички близкоизточни страни в един кюп. В страни като Иран, Сирия, Либия, на власт са престъпници и малоумници, които освен да мразят Америка на нищо друго не са способни, Кралството сравнено с тях е като Швейцария сравнявана с нас в Европа.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. jesusbg - Ислямът, както и моята религия Православното Християнство
02.12.2007 00:00
сами по себе си са прекрасни религии, които ни учат на любов и толерантност към другите. Нека им се поклоним и НЕ СЕ поддаваме на извратените им форми. А и никъде другаде по света няма да намерите в столица, където в рамките на 100 квадратни метра да съжигелстват Православен храм, Джамия, Синагога и Католически храм, освен в София
цитирай
2. анонимен - ех, богоизбрани,
03.12.2007 16:04
от сто километра си личи, че иесусбъгъ не е православен.
Иначе интересно си го написал това за Саудитска арабия.
Относно престъпниците които са на власт, само за Либия си прав. В Иран може и да ги наричаме фундаменталисти, но то е защото малко ги познаваме (филмчета със самобичуващи се хора из улиците на Исфахан, например ни навеждат на подобни мисли, но пак казва, то е защото не ги познаваме.)
цитирай
3. kostadin - Re
06.12.2007 15:45
Браво виждам ,че си била навсякъде?
Каква разлика правиш между изнасилване и проституция?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3649250
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив