Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2008 22:06 - Ваксините и животните
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1023 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.06.2009 17:32


Всяко нещо на земята, което е, лошо, вредно и опасно, всъщност при започването си е било с добри намерения и за полза на човека и обществото. Такъв случай се оказаха и ваксините, в предния пост*, те бяха заклеймени като; невежество, спекулация и разбиване на здравето на хората. Това естествено е така, дори имам подозрения, че не само спина или имунната недостатъчност, са дошли с ваксините. Но дори и рака се получава, като чуждия белтък с враждебно ДНК, попадайки в кръвта се вкара в някоя важна тъкан и там започне да се развиват белтъчини и дори клетки на животните, от които е извлечена културата.

Оказва се, че при създаването си ваксините са били прилагани за животни и по специално крави. Кравата освен че е единственото животно, което изправено уринира на зад, тя също не усеща болка.

Животното може да боледува с месеци и чак когато умре да се разбере за заболяването. През това време е доено или е възможно да се заколи за добив на месо, като няма как да се разбере за болестта, също престоявайки с други животни може да ги зарази. Ваксината, която служи само за показване на болестта е най доброто за да се провери състоянието на животното, което не само не може да си каже какво му е, но и може и самото то да не разбере, че е болно. Ето за тази благородна цел е била въведена ваксинацията. В момента на това разни природоунищожители се опитват да попречат, като например напомпаните с пари кампании срещу Монсанто*. Във филма природозащитниците твърдят, че ваксините са вредни, а не болестта на животното, че може да се дои или да зарази всичко наоколо.

image
За съжаление това не най отвратителната проява на фашистките медии, при хората ваксината освен животинските вируси и развитието на враждебен белтък и ДНК, върви и със следните бонуси;

- може да засили противоестествено симптомите и така силно да увреди на организма.

- да симулира симптоми, които да симулират болест или състоянието по тежко от реалното.

- могат да ускорят болестта отслабвайки естествения имунитет.

- да предизвикат смърт на животното с цел да се предпази стадото, слабите се отстраняват от групата,.което при хората е престъпление,

Такива неща се срещат по често от колкото се съобщава по медиите, ето пресен случай в източна Украйна.

На Украине ищут причину заболевания 90 детей*



Тагове:   Monsanto,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3648095
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив