Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2008 18:55 - Върви ли Америка към самоунищожение?
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 870 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.10.2008 23:07


Не! направо и бързо с големи скокове тича към него.

На тази поредица от видеота на потребителя TheMouthPeace от сравнително новия му блог, се вижда ужасяващия цинизъм на антиамериканската политика на демократическата партия, показани са начините как малцина сенатори с няколко "бизнесмени" успяват да източват до такава степен финансите, че съсипаха световната икономика. Според видеотата показващи неща от медии и нета, двете компании Fannie Mae и Freddie Mac занимаващи се с кредитиране на жилища са използвали монополното си положение и директно са присвоявали средства поради не нужноста от федерални проверки осигуряванo от демократите. Също са раздавали милиарди неосигурени ипотеки, след което с малко подкрепа от сената за компенсация са присвоили жилища на хора, които са се опитвали да си изплащат вноските. Ето и имената на виновниците породили срутването на финасовата система на кредитиране в САЩ и в последствие рефлектирало по целия свят на финансови институции.


Barney Frank

Melvin Watt

Chris Dodd

Harry Reid

James A. "Jim: Johnson

Franklin Raines ceo Fannie Mae

Angelo Mozilo

Daniel Mudd

Nancy Pelosi


А ето и видео от заседанията на сената относно опитите на републиканците да озаптят безпределното разхищение и присвояване и корупция в двете фирми;

http://www.youtube.com/watch?v=_MGT_cSi7Rs

Лобито в сената;

Maxine Waters

Gregory Meeks

Artur Davis

Lacy Clay


А ето дори канадско видео в подкрепа на опита на администрацията да възпре корупцията;

http://www.youtube.com/watch?v=cMnSp4qEXNM

Видеото проследява историята на връзките на демократите с финансовите машинации

http://www.youtube.com/watch?v=1RZVw3no2A4

Джон Маккеин през 1991;

http://www.youtube.com/watch?v=FX7dszkjBeU

Като чели има светлина в края на тунела? В Америка има и свестни хора, но могат ли те да спасят тълпата следваща като овце за заколение своите касапи? Има и друго, което ме кара да си мисля, че Вашингтон може да е на опашката, на която бяха; Содом, Йерихон, Ерусалим, . . . Като чели вече Америка не необходима на небето, вече има богоизбраниа, който може да публикува публично смисъла на Словото, има хора и в други страни, които могат да изповядват вярата без да са обвързани с Белия Дом. Може би рухването на последната демократична страна ще донесе хаос в света, но нови хоризонти и ново бъдеще пред харизматичните вярващи по целия свят. Както в древни времена вярата няма да се ограничи само до земята на Юда и Вениамин, след тяхното унищожение Духа се разпростря по целия свят, те бяха яйцето от което се излюпи орела на държавния герб.

Замислям се и за друго, защо точно заемите станаха ковчега на Америка и на останалия финансов свят? Съвременната финансова система е най великото творение на човека, основана и пророкувано от Нютон и създадена в света, тя на практика генерира финанси от нищото или по точно от бъдещето. Богатството вече е въпрос на надежда и бъдеще, предполагам това е значела фразата в Битие " . . . ex nihilio", създаде света от бъдещето. Но когато се появи някой, който има власт над бъдещето то тогава надеждата умира, ще умре и финансовата система, както и няколко милиона в по бедните страни. Вече бъдещето ще е без надежда, защото хората цитирани по горе ни откраднаха бъдещето и се изгавриха с надеждата.

Или поне бъдещето ще остане само на тези чиято надежда в Словото.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3650462
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив