Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2008 23:18 - Пророчество на конспирацията
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1008 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.10.2008 23:09


Маршируване към армагедонimage

Филма MEGIDDO I – The March to Armageddon на Adullam films е една от поредните мешани скари на анти пророчество, тълкувания на Откровението и теория на конспирацията. В него все пак намерих някои от изворите на заблудите в историята. Корена на една измама, социологизирана чрез запаметяване от тълпата и споменавана от медии и политици е най добре да се изкорени като се намери нейния корен. По този метод тази лъжа може и да продължи да съществува в умовете на хората наоколо, но така не само е отхвърлена от вашия ум, но няма да вирее вече на земята, а само между поклонниците и.

Най известни пророци и основатели на заблуди;

Edgar Cayce - Най известния американски лъжепророк от началото на миналия век.

John Hogue - Пионера в откривателското на пророчествата на Нострадамос. Леко откачените стихове на латински се превръщат с малко помощ в пророчества.

Erika Cheetbam - Второто поколение, тълкуватели на пророчества на Нострадамус, тя все пак признава, че има много спекулации в тоя бизнес.

И ето и най великото демитологизиране. Мита за Александър велики възниква от тълкуванията на Flavius Josephus, еврейски философ, опитващ се да тълкува СЗ и приет от много вярващи за "историк", Йоско е изобретател и на есеите, както и на по голяма част от "древната библейска" история. Той е и вдъхновител на много апокрифни книги като тези на макабеите смятани за исторически.

Идеята за нов световен ред идва от якобинците, които използват термина "юнивърсал рипаблик", в последствие на английски фразата се превежда в "нов световен ред".

Кенеди малко преди да бъде застрелян, щял да се занимава с тайни организации, което е малко съмнително.

Adam Weishavpt - професор по право, наречен от автора William T. Still най големия конспиратор и основател на сатанистката организация "илюминати". Всъщност в провинция Бавария имало някаква забрана на тайни организации, които спекуланти превърнали в международен заговор. Така и не разбрах за връзката на адвоката с организация, а само някакви вяли и мътни цитати.

Демонизирането на Йезуитите е станало по време на френската революция и дори лично от смешкото наполеон.

Copin Albacelli е откривателя на сатанистките секти, всъщност такива идиоти има, но не и организирани регулярно практикуващи и дори заемащи високи постове. Неговата заслуга е да ги институцианализира в пасквили :-).

Albert Pike е набеден за американския сатанист, поради доста спекулативни интерпретации в негови писания.

В книгата на раз конспиратора Стилл се споменава изобретателя на революционния календар, Anacharsis Cloots, който се нарича "говорителя на човечеството" и "персоналния враг на Исус Христос" и Стилл заявява че е илюминати. Демек всеки идиот на власт може да получи такъв етикет.

Jim Shaw e първия дръвник обявил снимката от ялтенската конференция на; Сталин, Рузвелт и Чърчил, че са масони, гадното е, че този селяндур е пастор.

Разбира се в двучасовия филм има купчина несвързани исторически данни и тайни общества брътвежи които изтърпях защото си заслужаваше откритията.

Масонството разконспирирано

 






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3633899
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив