Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2008 22:15 - Малко земетресение и сътресение на старата история
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 622 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.11.2008 23:13


image

Преди няколко минути бяхме разтърсени от рязко но много кратко раздрусване, нищо особено не се случи, освен, че точно в този момент четях от къде е произлязло числото 666. Според някакви испански изчисления по време на войната с мурите за началото на годината хеджра според ислямския календар, която започнала да се отбелязва чак през 11-12 век, година първа е 666 година от католическото летоброене А.Д., Анно Домине.

Ще разгледам по подробно историята на света преди Христос, тя се събира в този пост. За близкия изток всичко което знаем е от Библията, всичко останало е измислица от ренесанса и френската република. Извън близкия изток единственото което е останало са пирамидите в Камбоджа и Индонезийските острови, някой залети от океана строежи около Тайван и около Индия. В Америка това са големите пирамиди в Мексико и Гватемала, а в Андите в Перу и Боливия вероятно строежите били прекъснати от втория потоп, а Мачу Пикчу са започнали да го правят след потопа толкова високо, но са го зарязали.

В нашия свят няма нищо сигурно, но ако има в нещо в което трябва да се съмняваме и то преднамерено, то е както съм повтарял всяка информация с политическа мотивация. Като историята е една от тях и дори е една от любимите за теми за всеки жаден за власт индивид. Ето защо всичко, което е съмнително и недоказано, но определено е в полза на някой власт имащ субект трябва старателно да се провери, и ако нещо не успеем да докажем то съответно и трябва и своевременно да откажем да приемем. Всичката информация от преди 12-13 век е тотално такава тъмна и мътна, изпълнена с множество абсурди и измами. В предния пост разгледах и едно теологично доказателство, сега ето и друго.

Знаем че когато се създава "християнска" секта, главното условие е, да се докаже приемственост със самия Христос и по скоро апостолите, че за Човешкия Син всеки неюдеин е просто куче, а не човек. Това е задължително условие за правото на етикета "християнско". Докато другите учения не страдат от такива скрупули и неудобства, юдаизма е едно от тях. За това юдейна може спокойно да си измисли учението си и да не търси връзка с Христос и дори Моисей, за него е достатъчно да се обяви за юдейн и това автоматично определя философията му като божия, без значение дали има приветствена връзка със тората, която той може да тълкува както си поиска. Юдея не се нуждае от фалшификация на историята за доказателство на твърденията си, което е много наложително за имитатора на християнство. Ето защо единствените документи за юдаизма и от юдеи са след 10-ти век, просто не е имало както Европа преди това, така и време преди 10 век за да се появят такива документи. Подобно на партийните писания така и юдейските не се нуждаят от доказване на истинност, поради което те са много по автентичен източник на история и сведенията от тях за Европа са след 10-ти век.

Идеята за ционизма всъщност възниква едва по времето на "ефрейтора" и на държавната подкрепа и финанси за нея. До преди това евреите са били безразлични към територията, за която християните са приписвали мястото на Библейските събития. Според моята теория в която вярвам, действителните региони са били значително на юг и изток от реката, като дори Средиземно море го е нямало там. Та както казах, за юдейна степите на Украйна и блатата на прибалтийски не са по лошо място за основаване на нова религия и философия от Библейско-християнските. Освен това според тях нашата Библия е написана през 10-12 векове, което е точно така в случая, защото от времето на Христос не е имало повече от 1000 години и Новия Завет не може да е по стар от десети век, ако приемаме че сега сме 2008 година.

Други факти за древните.

Нивото на Океана е било до 60-90 метра по надолу, освен Червеното море, в което са се вливали няколко големи реки в миналото като; Нил, и значително по пълноводната от днес Йордан, както и други реки изтичащи от ледената шапка покриваща Сирия и Ирак. Когато се е случило бягането, за което се споменава в Евангелията, то ледените шапки покриващи повече от 50% от тогавашната повърхност, на север от Ливан и на юг реципрочна географска ширина. Предполагам леда се е образувал веднага след първия, Ноев потоп и се е поддържал с помощта на непрекъсната облачност и гъсти мъгли. След не повече от 20 години след Христос, а според мене може би само седем, са се случили събития като във "времето на Ной" и е било като в "Лотовите дни". Тоест, със огън отгоре леда е разтопен и серия от големи вълни подобни на цунами са помели и изринали целия тропически обитаван свят, с изключение на по високите планини, които обаче са били ненаселени поради ледената покривка и ниските температури. Така само вярващите са могли да се спасят защото са били предупредени да се качат на такива необитаеми места, все пак са останали и не малко племена невярващи живеещи в планински региони и успели някак си да се спасят от покачването на нивото на океана, според мен такива места са някой планини в Испания, Атласките планини в Мароко и Алжир и Андите в Южна Америка. Ето защо за нас не Египет и Израел са важни, те са напълно пометени от вълните и осквернени от фалшификатори, а като история Испания е по голям интерес. Всичко известно за света преди Христос е било унищожено, освен запазеното от християните, все пак хората от Испания може да са запазили някой неща. но и много са били фалшифицирани.

Така наречената реконкиста всъщност е първия досег с Християнството, това което е било там преди католиците и наричано; арианство, ислям и юдаизма всъщност са били тези оцелели от планините, запазили някакъв остатък от старата култура, възстановен според спомени и предположения. Все пак не липсват и съвременни фалшификации само доказващи липсата на 1100 години от нашия календар. Това са разпространените в Испания и Португалия каменни плочи с надписи на светци от преди реконкистата с датиране в някаква измислена "ера" и претендиращи да са от преди християнското „второ“ завоюване, някой надписи съдържат пълни глупости и дори майтапи на латински. Представяте ли си гроб на светец в църква със светотатствен надпис? Единственото обяснение за тази позорна фалшификация е не желание да се затвърди католицизма с фантомна история, а да се отхвърли календара на католиците. Познайте кой е искал да обърне календара? правилно това е наполеон и армията му от обратни и измекяри нахлули в Испания и намерили местни предатели атеисти, с които решили да се изгаврят по такъв просташки начин, да фалшифицират календара, както вече направили във Франция. Същото вече било направено доста успешно в Египет, всички рисунки на йероглифи са фалшификати от времето на френското присъствие и продължени от англичаните като например откривателите на гробницата на "Тутанкамон".

Допълнение; предполагам тук е мястото макар и със закъснение да изясня или направо да се покая за невярното си предположение за гробницата на Тутанкамун или както египтяните я наричат само Тут, наистина защо да се мъчат да произнасят повече от една сричка. всички надписи както казах в Египет са ментета, но към тях трябва да се прибавят и много джунжуриики включая и мумийте. В един пост отбелязах скорошното намиране на нова гробница КВ-43, която се недостроена и в нея има венци или останки, както и е по особенна от други че входа и е вертикална шахта. кето я различава от обикновенните пещери в околността. Изобщо тази пешера е била планувана да поеме ментето на нещата на Тут, които били скалдира ни в съседната КВ - 42, но явно англичаните ги е домързало да копаят още надолу и за това са я затрупали, а склада са обявили за гробницата на тут която са планували за по скромно погребение.

Да се върна на въпроса си, той беше защо Бог е позволил да се запази тази мумия до сега толкова много време? Отговора го намерих от втория път, още не мога да си представя как съм могъл да повярвам на политик и художник, направо съм като дебилите пирамидоидиоти и прочее нещастни и окаяни същества.

Следващия пост ще е за разобличаване на християнските, след втория потоп и преселението народи.Тагове:   малко,


Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2481879
Постинги: 2248
Коментари: 801
Гласове: 3717
Архив