Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2008 21:37 - Фалшифициране на новата история
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 697 Коментари: 0 Гласове:
0image

Под нова история наричам времето след Христос или по точно след втория потоп.

Реконкистата на антихриста

Както споменах разтягането на календара като ластик, за да се вкарат събития и личности това е започнало при екстремни условия. За първи път календарно означение "След Христа - Анно Домини" се появява в годината 666 според испанско-арианския календар хеджра. Тази хронология започва направо от 500 г., според авторите на единственото публикувано у нас изследване, това е годината според която арианите са вярвали в идването на Светия Дух. Така година 666 тяхна, се е получавала 166 от началото на броенето им, ако изобщо то самото е било коректно, а за начало така и не е ясно какво са ползвали. От това излиза, ако приемем че началната година 500 е възнесението, че от времето на "реконкистата" в Испания са изминали не повече от 200 г. след Христос. Е признавам, това може и да е някакво объркване, някак твърде лесно стана всичко, пък не знам, може би не случайно съм богоизбраниа. Да се върна на годината, за да се низвергне календара на победените, големи множества от които все пак са останали да живеят в региона и да се обвържат с новата вяра католицизма, е била измислен следния "номер". Основната година е обявена за идването не на Светия Дух, а на антихриста и според текст от Откровение годината е преномерирана на 1260 след Христа, Анно Домине. Така освен 500 ариански има и около 760 католически години в нашия календар. След този успешен ход, с Анно Домине са се заели папите в Рим, които го понатъкмили още малко според собствен вкус. В последствие трите шестици се озовали в Откровението, в следващата глава след времето 1260 г. Може би тук му е мястото да спомена и нещо интересно преживяно днес, на християнския тракер получих предупреждение за негативна оценка на филм против Бени Хинн, Книгите на този гърко-арабин направиха невероятни преживявания когато ги четох, а обвиненията срещу него са пълен абсурд и нагла лъжа. Дали има някаква връзка не знам, мисля че в бъдеще ще намеря ако има, току виж се окажа ариянин. На Испания и Португалия ще се обръща все повече внимание за в бъдеще, за това сега да се обърна към италианските факти.

Ритника на ботуша

Легендата за основаването на Рим е изпълнена с разминавания и неточности, ще бъда кратък. До времето на наполеон е била на мода основаване от колонисти от легендарната Троя, град съществуващ в едно легендарно произведение. По времето на корсиканеца решили окончателно да разсипат католицизма, папата не само бил изгонен от града, но и била пусната нова, политически по коректна легенда за Ромул отгледан от вълчица. С цел да направят града по италиански, и да премахнат ореола му на трон на Петър, наследен от легендарни чужденци. Извода е "сногсшибательний" както се казва в руския, Рим не е бил никога езическа империя а е паписка империя, религиозната легенда бе заменена със по атеистична. Може би трябва по детайлно да изследвам как католицизма се съвзе от удара му нанесен от републиката, но ще е за в бъдеще.

Най голямото дръвце на историята

Може би този случай заслужава награда по наглост на фалшификация, най твърдото дръвце, което историците са гризнали е реформата на Константин 7. Специалистите по история не може да не са чували за революционното дело на Константин седми - фалшификатора и за "стария" начин на писане със главни букви наречен минуксели или нещо подобно. Намерен от този реформатор за архаичен шрифт и заповядал всички ръкописи от основаването на Константинопол да се препиша на "малки" букви и старите оригинали още от основаването на града да се унищожат! Е определено тази глупост заслужава награда поне по оригиналност и мащаб, ето така се раждат империите. Истината за нашия регион е че; гърци, турци и българи и албанци са живеели на племена още веднага след потопа, без никаква централизирана власт. Например столиците на България, Плиска и Преслав са типично руски думи, варненската митрополия все ще се нарича преславска поради посоката на получавани средства и политика която е изпълнявала. Константинопол е бил не имперска столица поне не и до времето на Петър 1, когато англичаните създават "Отоманската" империя като щит срещу северната мечка. Константинопол е бил пристанище и голям пазарен център с възходи и падения, както е сега в бизнеса, преминавал е от ръцете на гърци, венецианци и турци, за да стане столица едва в края на 17-ти век. Забележете, че винаги когато Русия атакува отоманската империя англичаните винаги се притичват на помощ, това няма какво друго да значи освен, че отоманската империя е гарнизон срещу северната мечка. Когато първата световна турците решават да нападнат първи, това образувание се обръща срещу създателя си и отмъщението е жестоко, в периода 1916-1922 жертвите са над 20 млн. като повечето са в тила. Извода е, никога не е имало Византия, а първа и втора Българска държави са росийска пропаганда. Османската империя е водила войни само с Русия, а завземането на балканите е неправилна интерпретация на търговските сблъсъци между племената. Дори обсадата на Виена е дело на унгарци, власи и босненци.

Набатейците

Това загадъчно племе е трън в очите на цялата история и всички го игнорират незаслужено, макар и малко оправдано, нямаме почти нищо известно освен руините на каменни градове и жалките опити за намиране на вода в пустинята. Не случайно те били обявени за търговци транспортиращи стоки от Йемен до средиземноморието, което е глупост, в Йемен няма нищо, което да не може да се намери в Египет и Судан, а и транспорта с камили през пустинята е още по идиотско, след като точно по маршрута им е било Червеното море, по което е могло да се плава много по бързо и удобно и да не се изразходват средства за изхранване на камили. Мистерията на Набатейците е следната, това са племена оцелели след втория потоп и решили да се опитат да се задържат в пустинята, опит неуспешен и те последвали другите тръгнали на север, където се разтопили ледовете и огромни пустеещи територии очаквали заселници. Например градовете им са все на най високите места, което е неоправдано, освен със страха от нов потоп като строителите на Мачу Пикчу. Религията им е също загадка за историците, не са били мюсюлмани, но не и езичници и юдеи. Никой народ не ги приема за свой предци, както етнически така и религиозно и на тях им е сложена християнска религия за изповядване, което е правилно само вярващи са оцелели. Те стават християни без да им се налага фалшификация на историята Те именно доказват със следите си климатичния катаклизъм и преселението на север, били са там още от времето на Христос, оцелели са и новата им среда не им е понесла дълго и за това последвали по разумните преселници.

Русия

Останах наистина изненадам да разбера, че в миналото руснаците са ползвали арабски букви, това освен близката връзка с близкия изток друго не знам какво точно значи.

Мисля да се отдалеча нещо от историческата тема, мечтата ми е да се заема с математиката и един ден, когато се появя пред Нютон и Ойлер в небесното царство да видя как ми свалят шапка :-). Предполагам само това изчисление само за този пост си заслужава да ме посети и вероятно да измърмори, „отне ти цял ден, губиш форма старче“.Тагове:   новата,


Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2481879
Постинги: 2248
Коментари: 801
Гласове: 3717
Архив