Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2008 22:02 - Дарбите на хипократ и мафията му
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 906 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Ще опиша само няколко примера в допълнение на поста за ваксините.

Възпаление на апандесит

Получава се когато човек яде боклуци и стомаха и червата вкарват там бактерии за да ги умъртвят, там те изпускат киселини усещани болезнено. Това не е нищо особено и не трябва да се стига до рязане, ако човек започне по здравословно хранене хем ще свали килца, хем ще ще си запази „предпазителя“ за инфекции. Никой не е умрял от апендисита, но от рязането мнозина си скапват здравето. Чувал съм, че в чужбина само ти режат кожата и ти правят силна упойка и докато се събуди човек и е без ядене два-три дена, то му минава :-), но заплащането не му се разминава.

Присаждане на органи

Това е също велииика и огромааа идиоооотщинааа, присадения орган никога не работи, забелязали ли сте хора с два присадени бъбрека например? Няма такива и защо ли, защото когато се присади един бъбрек то тогава то всъщност работата по пречистване се извършва от другия бъбрек който би трябвало да е здрав, присаден орган може и да живее в тялото на човек, но не може да функционира, той е безполезен и само тежи и притиска съседните органи, след няколко месеца все нещо се случва и се налага да го махнат, естественно лекарите винаги дават обяснения. А хората с присадено сърце не очаквайте да ги видите на улицата, те стоят в кома около два месеца и свършват, така „присаденото“ сърце, чиято функция се изпълнява от апаратура може да се „присади“ на друг „пациент“.

Диабет

Инсулина и другите „лекарства“, представям описание на начина на действие на химията в медицината и нейната безполезност за лечение, подобно е действието на всички останали спринцовки и хапове

Представете си следната хипотетична ситуация, Вие сте станали съвършен вярващ и Бог е решил да Ви награди с нова спортна кола и много свободно време за да си я карате по цял ден, без да имате никакви други ангажименти. За това почвате да обикаляте около училищата, квартала на бившето гадже, местата където някога сте работили по цял ден, но в един такъв хубав ден нещо изтропва отпред и колата спира. След първоначалното притеснение виждате, че ремъка е скъсан.

Какво правите в този трагичен момент?

а) обяснявате на хората наоколо че иде края на света

б) замисляте се дали живота има смисъл и дали Бог съществува

ц) започвате да пълните резервоара с гориво, картера с масло, радиатора с антифриз, резервоара на чистачки с възможно най скъпата течност и прочее грижи за дара на небето.

Но малко се поувлякох, ето накратко каква е ситуацията с бебетата. Има две причини или три, да се получи висока степен на захари в кръвта, едната най честа е интензивния метаболизъм в организма на новороденото, който води до скокове в нивта на различни вещества в кръвта му, другата е една от химичните атаки на онези с белите престилки чрез "фармацията", и третият е Вас са ми направили на магаре, просто са ви излъгали.

Но нека да обясня как действа инсулина, помните ли спортната кола? тя гори бензин, и то доста, но скъсания ремък не се поправя от горивото или маслото. Същото е и в организма на всеки човек, инсулина е ензим, който само участва в процесите на обмяна на веществата. Той не вълшебната пръчица, която ще оправи нещата, причините за високото ниво на захари е в самия процес на метаболизма и обмяна на веществата, ензимите са просто вещества, те нищо не могат да решават, където ги пратят там отиват и действат, инжекции с инсулин е най голямата глупост измислена от човека, все едно да си смениш ремъка на двигателя като сипваш бензин в препълнения резервоар.

Това е само малка част от множеството измами и злоупотреби в шарлатанството наричано медицина, пак да повторя, попаднахме със съпругата ми на много свестен човек, който приемаше пациенти други лекари и роднините им, всичко което препоръчваше бяха упражнения в гореща вода, плуване, специална гимнастика и разбира се никакво рязане, никакви инжекции или хапове. От както забравихме тия трикове с „лекарства“ се чувстваме много по добре и дори когато от църквата посетим болница почвам да усещам някакви духове около мене, все едно съм в езическо капище, ане на място за помагане на хора.



Тагове:   МУ,   мафията,   ХИПОКРАТ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3645569
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив