Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2008 15:07 - Президента Буш участва на събрание за борба с наркотиците
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 671 Коментари: 0 Гласове:
0




image

Преведено с Божията помощ от bogoizbrania

Първоначално съобщение
Отдела на прес-секретариата
Декември 11, 2008

Президента Буш участва на събрание за борба с наркотиците
Залата Рузвелт

image  Video (Windows) /news/releases/2008/12/20081211-2.wm.v.html
image  Presidential Remarks
image  Audio
image  En Espaсol

     image Fact Sheet: President Bush Has Improved The Lives Of America"s Youth

11:09 A.M. EST

ПРЕЗИДЕНТЪТ: Преди малко имахме необичайна дискусия, в която участваха най различни граждани; пастори, бивши консули, бейзболни играчи, лекари, обществени дейци. Събрах ме се за да обсъдим всеобхватна стратегия за съпротива на употребата на наркотици в Америка.

imageСтратегията е разделена на три части: първо, ограничаване на предлагането, възпрепятстване на разпространението, и помощ за хората със зависимост. Отбелязан е напредък. Въпросите за бъдещите действия в Америка са поставени за решаване. Част от успехите са в статистиката, от 2001 младежката употреба е намаляла с 25% приблизително. Това са 900,000 малолетни.

Измеренията на стратегията са големи. Имплементацията и изисква разбирането, че базисните общности, като обществата на вярващи имат интегрална роля заедно с правителствените органи за достигане на целите. Присъства адмирал Аллен, командващ бреговата охрана, докладва за усилията против вноса от централна и южна Америка, който са подпомогнати от тези общности.

Най вече съм удовлетворен от разпространението на програмите за възстановяване и прилагането им от общностите на вярващи подпомагащи за възстановяване на здравето, издръжката и състоянието на приемане на тези места.

Животи се променят. Спасява се живота на мнозина. Винаги съм казвал, че правителството е справедливост, правителството е закона, но правителството не трябва да се страхува от местата на любов. Това е положителния доклад от срещата и съм благодарен за участието на всички Ви. Още по важно е че всички сме станали граждани, а не наблюдатели, хора посветени на изграждането на живота не само на себе си, но и на живота на хората в обществото. Това е колективна задача на хиляди да се организират в изграждането на надеждата за Америка.

Ще бъде извършена още работа след моето напускане, но бе поставена базата на успешната борба с употребата, разпространението и възстановяването след наркотиците.

Благодаря Ви.

END 11:12 A.M. EST




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3646377
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив