Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2009 17:32 - Последни занимания с родна история
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1432 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 26.08.2009 13:16


 

Последни занимания с родна история

 


Българската история, с която не мислех да се занимавам поради прекалената и измисленост и формувана от твърде нагли сектанти в този постинг ще достигне до кулминацията си и съответно ще бъде изоставена поради липса на креативност и смисленост сред идеолозите си. Днес можем да видим всеки с политически връзки се опитва да пуска пропаганда като изява на благоговеене пред държавата и нейния жрец политика-журналист. Но това не не бива да плаши почтения вярващ, така само хората с по смислени умове ще усетят отвратителния демон криещ се зад всичко анти-Библейско и в случая сектантското начало на старобългарската история, положено от морални уроди като Дънов, Райнов и обкръжение.


Ще започна с една особено болезнена за региона тема, гледана по телевизията преди няколко години. Ситуацията бе в едно планинско село, добре изглеждаща начинаеща журналистка беше отишла при възрастен господин с кожен калпак и широки потури. Покрай няколко то незначителни въпроса тя зададе един доста емоционално-чувствителен, с мек и любезен глас тя запита каква националност мислят, че са хората в селото. Възрастния господин също внимателно но натъртено отговори ; "националност мюсюлмани!", журналистка веднага се опита да обяснява, че не може да е мюсюлманин националност, че той трябва да се смята за българин и за религията да не обяснява много, тонът и вече беше по твърд и нервен. Възрастния обаче настоя, че националността на неговите предци, баща и дядо и т.н. е именно мюсюлманин. Като в този момент диалога бе изненадващо прекъснат за да видят зрителите красива поляна с идилично пасящи кози. Сякаш новия кадър показваше какво е мнението на телевизията за националността на тези хора :-). За повечето хора въпроса е до болка втръснала пропаганда и журналистически подлизуковщини. Тук обаче аз забелязах нещо интересно, ако този човек смята всичките си предци за националност мюсюлмани, то това от кога е? всъщност каква е била националността на тези хора да речем преди мюсюлманството, все пак то не е от Адам даже не било от Христос. В един момент хората поради някаква причина решават да станат мюсюлмани, е добре, а какви са били преди това? Да приемем, че българите съществуват да кажем почти от времето на Христос, а преди това какви са били техните предци? Естествено всички политици и атеисти игнорират Библията, и си измислят всякакви глупости от еволюция до извънземни, всичко възможно само да се заобиколи Христос и Библията. Но bogoizbrania тук ще направи именно това, което всички историци се опитват да заобиколят.


И така преди да дам отговор ето още една теза по въпроса, както знаем когато някой реши да приеме юдейската вяра, първото нещо е да заплати съответната сума на правоимащия, да го обърне в правата вяра и след това минава гиюр и вече е евреин, така с пари и включване в ритуал извършван от упълномощен от "горе" служител, новата вяра е доставена с пожизнена гаранция и дори един неочакван бонус, който е напълно безплатен. Приемайки юдаизма човек сменя и националността си?! Тук веднага се сещам и за друг момент, на мен често ми повтарят, че ако не съм православен значи и не съм българин. Ето доказателство и за моята националност, аз съм bogoizbrania, такава значи ми е националността:-).


Тези и по горните размисли и разсъждения оставят само един извод за формиране на народностите. В Библията се споменават народи, но нито в НЗ или в СЗ ние нямаме националност, абсолютно във всички места се споменава, че хората има много силна родова структура, а няколко близки рода образуват племе, а няколко племена образуват условно народ, но не и нация. Ето един пример, едомците съседите на Израел произлезли от Исав имаха между тях едно племе което бе особено отвратително за Господ, това са Амаличаните, Бог прати Саул да избие тези мизерници, но не и другите племена на едомците, както можем да видим единици от това племе се спасиха от Саул и по времето на Давид виждаме един такъв амаличанин да помага на Давид, отделил се от племето той се е спасил като содомец избягал от града.


Така извода за националностите е следния, По времето на Христос и около 80 години след него се случват постепенни и плавни катаклизми на племената и всички стари родове и племена се объркват и изчезват, фактически хората започват да живеят на верски комуни и племена, така се получава, че хората получават верско самосъзнание преди да се образуват народи и нации, например в западна Европа всички са се наричали римляни поради асоциацията на това понятие с вярата, а не поради произход от рим или римски народ, една от заблудите на пишман историците. Поради какво други хора са решили да се нарекат мюсюлмани или по друга религия не е толкова важно. Важното е че народността възниква много след Христос и е процес на тоталитаризъм и атеизъм защото народността фактически не е етническо определение, а нова форма на религия. На много места можем да видим политици да парадират с вяра, но само изключения като президентите Буш са почтени и честни хора доказали истинската си вяра в истинския Бог и Спасител. Ето защо юдеите се наричат така, просто понятие за създаване на сектантска общност, ето защо хора в нашите планини се наричат мюсюлмани и тяхната народност е по древна от всяка друга, защото народността на българите е била някакво родово племе, но като народ са се смятали за християни. Това че тези понятия днес не изчезват не е проблем и не бива да ни тревожи и смущава. Уверявам ви няма да е за дълго. Ето и няколко белега, които открих за формуването на нашата народност освен с постинга за взаимстване на името от политическия съюз на племена от поволжието. Сектантската книга на Паисий преписана в градчето Елена издава в текста си и една особена локална идея. В началото на 19-ти век, когато Гърция получава независимост това е посрещнато като добър знак сред много хора по нашите земи и съответно евентуалното турско име на градчето е преименувано като произношението на гръцката държава, "Еланике" - по нашему на кратко Елена. Така "преписвача" на историята поставя източника на вдъхновение на написването и честите призиви дори още в първата фраза , " . . . поради что се срамиш . . ." са именно анти прогръцка пропаганда. Гърчеенето всъщност е реакция на някой среди срещу смятания от тях неправилен път за имитация на Гърция. Така и намираме от къде е почерпена реалната история на Паисий, „неговата“ история доста добре се напасва на гръцко-византийската пропаганда от началото на 19-ти век. Южните ни съседи не устояват на изкушението да покажат със злобни канибалски фигури като Василий - българоубиеца своето отношение към болгарите, понятие възникнало преди около 100 години по рано. Така с измислянето на тяхна древна история те си измислят и победени врагове, много по рано от това когато те са съществували. Отговора на нашенците не закъснява и се измисля още по стара и геройска идеология и история при това с агресивно сектантско-атеистичен уклон.


Така гърците залагат в историята си бомба, която вместо да бъде взривена от пишман патриотите е копирана и пренесена да гръмне и при нас. Книгата на Паисий доказва както измисленноста както на тяхната така и нашата история, тя показва и друго, наистина както съм открил след Христо има огромни катаклизми и ние губим езически Ерусалим, но губим и старите родове които се изгубват поради преселенията и сега сме затворени в тоталитарните прегръдки на народ и нация, което не е нищо друго от сатанинска религия за смачкване на вярата и обезсилване на Библията.


 

history

 




Гласувай:
0



1. анонимен - болен
25.08.2009 17:51
мисля,че момчето не си е взело лекарството или е леко дрогирано.В Карлуково може да му помогнат.Четене трябва майка,не става само с пиене!
цитирай
2. анонимен - 1. анонимен,
25.08.2009 19:05
в грешка си, на тоя никакво Карлуково не може да му помогне. Което е още по-лошо - и сам не може да си помогне!
цитирай
3. анонимен - Истината
29.08.2009 21:47
е някъде там! Ах как боли!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3634079
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив