Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2009 23:09 - Жилото на историята
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 699 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.09.2009 14:47


Жилото на историята


Тук смятам да взема "Жилото на историята" от врага, като любимия си литературен герой, намерил своето жило в пещерата на троловете, до двата елфически меча, Гламдринг и Оркрист. Според таблицата от предния пост Толкин е забравил още един меч, но той ще му бъде показан победоносно на времето си. Това жило го намерих не в тролска дупка, интересен начин Толкин да опише библиотеките в Оксфорд. А на едно от многото предавания на "разконспиратори", в които извънземни, атлантида, история, окулт и много глупости са смесени в невъобразим миш-маш.

Нека започна с култа към змиите, драконите и вярата в змиеподобни хора. Това изглежда разбираемо като халюцинации, предводителя на змийската раса е самия президент Буш. Не трябва да се подминава и една странност, едни от най старите църкви в Европа има изображения на змии, което някой по сериозни изследователи го тълкуват като някаква непозната религия предшестваща християнството, но всъщност както от двата предни змийски постинга изясних, змията е символ на проклятието от самия Господ-Бог. В НЗ има директни указания за издигнатата змия като символ на изкуплението чрез прехвърлянето на вината върху нея по примера на Ева. Така се оказва, че змията е всъщност доста новозаветен символ споменавана на няколко пъти от самия Христос и в последствие изпълнен лично символизъм. Така вече ако сънувате змии да знаете, това е добър знак!

Атлантида и пирамидите, ако сте любител читател на сензации пригответе се да прочетете и една от мен. Както изясних преди Христос и след това Павел, даже до 4200г.с. (година от сътворението), океаните не ги е имало имало е множество малки и големи солени и сладки езера. Така атлантида е остатък от този действително случил се катаклизъм, в който територията на Атлантическия океан се е продънила, наличната вода е излязла отгоре, след това нивото се е повишило чрез топене на огромните ледени полета по полюсите заемащи половината планетна площ и за капак перманентната облачност във високите слоеве се е разкъсала и голяма част от този плътен облачен слой се е излял като проливни дъждове, но не и като първия потоп да помете всичко по пътя си. Така през Гибралтарския пролив се изсипала огромна водна маса както това се доказва от следите на подводни водопади по посока на атлантика. Ето от къде е дошло и населението на Европа, поне на северна народи от залетите земи западно и югозападно от Португалия са се прехвърлили на мястото на разтопените ледове в северна Европа. тези които за живеели по на юг една част са се смесили със библейските народи от централната част на средиземно море,  но по голямата част които са идвали от териториите по на юг и от западната част на Африка са тръгнали на изток към днешен Египет. Преминавайки през надигналите се земи бивсшо дъно на езерото Йордан известно от Библията. Защо не са поели на юг не мога сега да преценя, но явно огромни маси са искали да заобиколят средиземно море и да поемат към значително по водно снабдяваните земи на на североизток от него, също наскоро освободени от ледниците. Стигайки до река Нил, тези народности на атлантите, всъщност бежанци вероятно са видели най голяната сензация на тяхното време вероятно тогава е настанала 4200г.с. и се е разкъсала перманентната облачност и са се видели звездите. Останките на древните демони, тогава е забелязано и скъсяването на деня и годината с почти 1/3. Така за да отбележат края на древния свят и началото на новия са били построени Египетските пирамиди, всички са на левия бряг на Нил и това показва от къде строителите са дошли и не са били роби както мислех по рано. А хора разбрали в какво време живеят и са искали да оставят на бъдещите поколения или поне на bogoizbrania спомен от безвъзвратно загубения си свят. След това потомците им са се разпръснали във всички посоки. Подобните пирамиди в Мексико и централна Америка са на техни съседи побегнали на запад. Ето защо пирамидите там имат по 90 стъпала от 4 страни, това е показвало продължителността на годината от 4*90=360 дена точно. Такива стъпала вероятно е имало или се е предвиждали и в Египетските, но са били разбити или не са ги довършили. Загубата на космическото равновесия и черното небе със светещи демони е подействало сътресаващо на старото поколение.

Така завършва края на първия период от човешката История, 80 години след Христос. Следващия период аз го разделям на три части. Първата е от пирамидите и 4200г.с. до времето на Еразъм-Лутер. това са около 300-500 нови години максимум. Този период е наистина мрачно средновековие, продължителността му е неизвестна. Почти всичко, което знаем за него е измислено и фалшифицирано от езичниците и либералите. Следва периода на великите идеи до времето на Наполеон, до тогава всички хора са имали някакви велики идеи като Лутер. След Наполеон идва времето на лъжата и глупостите, като например българската история. Единственото успокоявщо за вярващия е, че този период сега е почти 1000 наши години от Христос, което е почти 700 години едновремешни, така като френската революция промени седницата на десетодневен период, така и библейските 700г. се равняват на сегашни 1000г. Сега наближава със сигурност 4900г.с. когато със сигурност и нашия свят трябва да бъде доведен до края си и следват още 100г. до 5000г.с. когато би трябвало да започне милениума.

Time, history



Тагове:   Time,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3646686
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив