Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2009 18:39 - Престъпление и наказание ARTHUR ANDERSEN LLP
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 714 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2010 17:50


Престъпление и наказание ARTHUR ANDERSEN LLP

Всъщност само кратък извод

Извода е следния, в дъното на финансовите машинации на фалиралата Енрон стои не както се опитваха медиите да изкарат, Президентите Буш, а одиторската компания Артър Андерсен, която е базирана не другаде, а именно в Чикаго, родното място на сегашния президент. Обвързаността на тази компания с демократическата партия е известна, но естествено медиите няма да споменат нищо злепоставящо комунистическата партия зад океана.

По важния извод от статията на долния линк е друг, така както одиторите прикриваха нарушения и подпомагаха измамите, срещу огромни хонорари, така същата практика се ползва и в други компании. След отнемането на лиценза и нейните служители просто се разделиха в други фирми, като дори им се разреши да си вземат документацията или по правилно казано да си продължат далаверите и измамите Всякакви негативи и незаконни действия до тогава са прехвърлени на закритата компания, която сега е само едно име в регистрите, но хората извършвали тези престъпления са си пак същите и са пак в бизнеса и продължават да вършат същите услуги на други компании, които обаче вече са с неразрушимата протекция на демократическата партия.

Линк със споменати само няколко от измамите породили корупцията в Енрон, те не са злодея, а само неговата опашка, звяра е в политиците и то тези извън Тексас, но здраво окупирали конгреса.

http://caselaw.lp.findlaw.com/scripts/getcase.pl?court=US&vol=000&invol=04-368&friend=usatoday#opinion1

image



Тагове:   наказание,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3646030
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив