Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2010 22:33 - Мойсеевите празници при съпоставка на петте кръга на времето
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 623 Коментари: 0 Гласове:
1



Мойсеевите празници при съпоставка на петте кръга на времето

На диаграмата всеки градус от светлозеления кръг отговаря на ден от 360 дневната година. Като се пресметнат номерата на празничните дни ето каква съпоставка намирам.
image

Пролетен фестивал

Пасхата е в ден #75-76, като следващия ден е нулевия в месеца #5 в годината, това са 75" от диагонала започващ с нулите. Съответства на третия час, когато е разпъването, на третия месец. Празника започва в самия край на 10-тата седмица, продължава на следващия нулев ден, а безквасниците започват в 11-тата седмица. На първия ден на 12-тата седмица е и дена на Първите плодове. Всичките тези празници съответстват на трети месец и на третия час, като са в интервала 1650 - 1844. Това приблизително е от Потопа до раждането на Нахор, дядото на Авраам. Този символизъм е неясен за сега. но най интересното е че при съпоставка с последния кръг на дните на месеците всички празници влизат във шестия ден от месеца.

Петдесетница

Тя е горе на 5" от вертикала или на линията 129"-130". Съответства приблизително на 2888АМ или като се има на предвид че всеки градус в тази диаграма са 22,5 години то това се пада на 2990АМ, когато се ражда Самсон. Часът е 5-тия, денят 5-тия, седмицата е #18-та, между осми и девети нулеви дни. Пада се на самия край на 10-тия ден на месечния кръг.

Между Петдесетница и Пасхата има 55 дена, а от началото на безквасниците 53, сакралното число 153 съответства на три градуса под хоризонтала, което е около 5070АМ, когато е явно физическия край на планетата на ситите.

Пролетен фестивал

За сега символизма на есенния фестивал не е ясен, но поне осъзнавам от тази диаграма, че той се върти около събитията покрай приобщаването на не евреите в служението и вярата на планетата на ситите. Едва сега разбирам че и след Павел на тяхната планета са се случили важни неща, за които почти нищо не знаем и едва ли ще разбера. Вероятно някой след мен ще разкрие тези неща, които са пропуснати поради неизвестни за сега причини.

 

time, old testament

 



Тагове:   Time,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3650339
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив