Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2010 13:18 - Защо бе потопен USS Liberty през 1967г.
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове:
0



Защо бе потопен USS Liberty през 1967г.

Това е американски разузнавателен кораб потопен от израелците по време на шестдневната война. Официалното становище е, че кораба е потопен по погрешка, което естествено е очевидна лъжа и това дава храна на любителите на конспирации да спекулират и откровено да лъжат. На последното видео директно се споменава, че кораба е потопен за да има прецедент за война със СССР. Това също е величайшая глупость. Никой не се постара да направи нещо важно, което само аз проучих.

Първия важен важен въпрос е, какво е мнението на СССР за случая, а втория е, какво е правил кораба в зоната на бойните действия, нищо че е бил официално в международни води. Съюза бе заинтересована страна във войната и обяви решителна военна подкрепа на Египет. За този инцидент обаче официалните среди и военните пазеха гробовно мълчание, само кратки журналистически реплики по случая се намираха в соцмедиите. А точно този кораб всъщност бе последна дума на техниката в шпионирането на руски кораби. Той бе построен именно за това и в случая следваше плътно съветски шпионски кораб намиращ се съвсем наблизо. При тази ситуация се вижда, че мълчанието на официалните кръгове в СССР е крайно подозрително, Либърти не се месеше във войната той дебнеше руснаците и по специално кораба Максим Горький. От потопяването на Либърти полза изкараха именно те. Няма да споменавам подробно всички лъжи на видеото но ето как накратко се е развила ситуацията. Либърти преследва Горький, които по спешност е пратен в зоната на войната за да шпионира, когато за това разбират във Вашингтон те изискват неофициално израелците да потопят съветския кораб „Горький“, да но израелците никак не им харесва това, въпреки че получават подкрепа и пари именно от САЩ, и така у тях се ражда следния план. Те се съгласяват само официално да потопят руснаците, но всъщност пращат самолетите и торпедните катери да потопят преследващия го американски кораб съвсем умишлено, а в последствие политиците замазват положението. По време на войната вероятно не е имало високопоставен израелец да откаже на американците да атакуват съветски кораб, за това военните са стигнали до там, че да предпочетат да стрелят по американци, а не по руснаци.

Тази случка е една от най унизителните за САЩ, тя показва че САЩ никога не са имали истински приятели, независимо колко милиарда им дават и колко огромна помощ оказват. Това също доказва, че тези които сега се наричат евреи или юдей не са нищо такова, а само паразити на държавна издръжка. Те знаят че убиването на американци във войната няма да им струва нищо, но ако стрелят по руснаци това определено ще доведе до проблеми.

http://www.youtube.com/watch?v=fRZSzdQuOqM

USA




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3646043
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив