Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2010 20:59 - За формата и размерите на големите пирамиди
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 991 Коментари: 1 Гласове:
0



 За формата и размерите на големите пирамиди

Броя на хората намерили някакво космическо послание в големите пирамиди е доста голям, за това мисля, че ако се прибавя и аз няма да е много прекалено и самоуверено. Все пак моите изводи не касаят никого лично, а само косвено и относително.

Първи извод, послание на формата. Четириъгълната форма комбинирана с четириъгълни камъни посочват плътна вътрешна структура без дупки и канали, сегашните галерии дори и под земното ниво са дело на жабарите  от преди 200 години, когато са изнамерили тайно динамита.

Втори извод, завършеност на фигурата. Четириъгълната основа и заострен връх са направени умишлено, за да демонстрират пълно завършване на постройката, такава форма не позволява да се добави каквото и да е, може само да се разруши някаква част, но пак ще личи оригиналната форма.

Трети извод, символичен вход. Символичния вход, който е напълно плътно затиснат с каменни блокове изглежда като подигравка, все едно ни се казва, хайде балъци влизайте и трошете главите или копайте ако можете. Е преди 200 години все пак експлозивите показаха, че съвременното поколение не е толкова за подценяване, макар и да можем само теоретично да изградим такова нещо, бързо бихме могли да го унищожим.

Четвърти извод, стойността на времето. Този, който е правил пирамидата е искал да остави със сигурност едно крещящо послание на бъдещите поколения, "Няма значение колко сте постигнали и какво можете, Вие никога няма да имате времето което имам АЗ ! АЗ имам времето, имам всичкото време на света, дори и време да построя такова нещо !"

history, time



Тагове:   Time,


Гласувай:
0



1. 1etty - " Да разплачеш плачуща върба "
15.11.2010 00:35
Книга на Л. Пеевски, в която има доста интересен разказ за пирамидите, това което е изложено + още доста интересни факти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3634234
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив