Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2011 21:37 - Разни открития и уточнявания
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 748 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.04.2011 00:12


Разни открития и уточнявания

 

Ваксините - Рискове, Ползи и Възможности

 

Vaccines - The Risks, The Benefits, The Choices

 

http://www.youtube.com/watch?v=pdLMeULoujM

 

Авторитетно и завладяващо до последната минута. Това DVD е създадено да помогне на всеки родител, при защита на своя свободен избор при ваксинирането.

 

В момент, когато противоречията при ваксините стават все по-враждебни, това укривано документално предаване предлага задълбочен преглед на непрекъснато променящите се дебати за спорната практика. С представени силни мотиви и над 6000 часа в обстойни изследвания,  Dr. Tenpenny представя, в разтърсващ семинар, който ще вдъхнови и най-индоктриниран лекар, да преразгледа становището си по този важен проблем.

 

Уважаван от колегите си, д-р Tenpenny е първият лекар, предлагащ документирано доказателство, че ваксините са в противоречие с имунната система. Д-р Tenpenny има смелостта и решителността да изрази становище на малцинството и в подкрепа на работата си цитира директно от документи на CDC и специализирани издания; които предлагат неоспорими факти, за информацинни твърдения, които обикновено се считат за истина в традиционните медицински кръгове.

 

Това високо информационно представяне предлага най-обстойния преглед на разположение; ръководство проследяващо стъпка по стъпка имунизационната история, представени са конфликти на интереси и липсата на научни данни в подкрепа на действащия протокол за ваксината. Д-р Tenpenny представя много ясна картина на заплахите за имунната система и предлага убедителна информация по отношение на "истинските" рискове за избралите да не се ваксинират.

 

- - -

 

Номериране на химичните елементи и обяснение за Водорода, Хелия, Платиноидите и Радиоактивните елементи

 

Тук съм съставил нова редактирана таблица на химичните елементи;

https://docs.google.com/leaf?id=0B8DLMmdMtyutMGUxOWQyNWItODRmYi00YzA4LWI2NzUtZDFkNjU4NTI1YzNk&hl=en_GB

Ето и списък с промените, елементите са точно 80 + 2 подредени в 10 колони и 8 реда плюс два неравноправни елемента;

1. Водорода като се разбира от Битие 1 не се брои за истински елемент равнопоставен на кислорода например и за това той получава номерация  -1 (минус едно).

2. Хелия е елемент, но той е с номер Нула, хелия е някаква никаква материя, не знам как точно да го опиша. Кислорода трябва да е номер 6, защото свойствата му имат нещо общо с човека и шестия ден на сътворение. Това се отнася и до другите елементи.

3. Така наречените инертни газове, Неон, Аргон, Криптон и Ксенон са не един елемент, а цели три не разделящи се. Пак ще кажа, че ми е трудно да ги опиша.

4. Платиноидите, тези от пети и седми ред много трудно се разделят един от друг поради калпавата и измислена система на определяне за някакви електрони и валентност. Ето къде се крие и елемента Технеций, който някой твърдят, че не съществувал в естествени условия, просто с тази система за валентност няма как да се определи, кое е Ниобий, кое Рубидий, кое Технеций.

5. Радиоактивните елементи с неустойчива същност са само последните пет, като съм приел най-разпространените имена в момента, обозначаването е условно.

6. Така наречените екстра елементи, актиноиди и лантаниди са пак резултат от калпавата теория на валентност и определянето и, както и на по-нови глупости измисляни за източване на бюджети за наука.

 

- - -

 

Робство и гражданска война в САЩ

 

За причините за гражданската война в САЩ е писано и говорено много, толкова много, че вече се губи смисъла на цялата история.

Първото нещо, което се пропуска е представяне на ситуацията, политическа и икономическа в юга и най-вече в щатите започнали разкола като Южна Каролина, Алабама и Мисисипи. Юга в началото на 19-ти век е в забавяне в икономическото развитие, за разлика от регионите Нова Англия и Средния Запад. Причината е демографска, в САЩ от северна Европа прииждат множество емигранти недоволни от резултата от Наполеоновите войни, в които корсиканеца и чуждите му съюзници претърпяват неуспех и разгром на фронта, но почти навсякъде на континента, освен в Русия, Испания и Португалия на власт идват дори офицери от армията му в страни като Швеция и Австро-Унгария се оказват управлявани от служители на безбожната република. Недоволните от тази власт масово се преместват зад океана с подкрепата на Английското правителство и банки. Ето тук е основната разлика в имигрантския поток. В средния запад идват способни и образовани хора със собствени средства и веднага започват да работят и развиват региона. Докато на юг съществува системата наречена „робство”, което представлява привличане на крайно бедни, които се предполагат да работят, за да изплатят пътуването и жилищата си. Тази систем привлича не бачкатори както се е планувало, а всякаква сбирщина неграмотни мърльовци, от които нищо не става. „Робовладелците” се оказват затънали в дългове и с тълпа безполезни субекти, но продължават да привличат нови емигранти — роби с надеждата да се намерят балъци да им изплатят все по-големите дългове. Резултата от тази робовладелска система е отчайващ и за да се получи „дявол на магаре”, по-голямото население на севера почти превзела политическата власт, като повечето важни постове се заемат от северняци. За да не се чувстват хора втора ръка и да се опитат да се измъкнат от непосилните си дългове, южняците решават да обявят отделяне от федерацията и обявяване на война, мислейки, че така ще имат законното право да не си плащат дълговете.

Войната обаче е опасна игра и поти всички лидери на юга свършват с пълно разорение и фалит, а огромно количество земя и бизнеси се оказват в ръцете на противника.

 

- - -

 

Как Кадафи дойде на власт и остана и все още стои

 

Ето и кратка история на Либия, след премахването на Италианската колония Триполитания, англичаните поставят някакъв измислен крал, който се задържа на власт до седемдесетте. По това време обаче Италия все повече се сближава с Франция и Испания, както и със САЩ и така с общи усилия и дори с помощта на Швейцарски банки намират на някоя камила палячото Кадафи, измислят му военен чин и го поставят начело на бунтовническа партия. Кадафи по подобие на предшественика си е пионка, колкото и силен да изглежда на голям континентален банков заговор. Ако в момента се проследи кой все още държи парите, фондовете и банките ще видим, че зад тях стоят не козари и камилари от пясъците, а старата добре позната мафия от европейски, главно швейцарски и американски банки. Само така може да се обясни, защо официалната централна либийска банка получи кредити от федералния резерв на САЩ и в най-тежките дни на финансовата криза и дейността и не е преустановена дори и при бомбардировките на собственика и, явно действителните тартори са някъде в небостъргачите, не сред пясъците на Сахара.

Либия дори си позволява и една уникална особеност за работа с нефтодобивните компании, нека да изясня за незапознатите, че нефтените компании са една сбирщина от грубяни сондьори и химици. Истинското управление става пак в банките, не на сондата или рефракционната колона, както ни се натрапва от медиите. В Либия не се продават концесии за нефтодобив, както навсякъде другаде, там просто взимат процент от добива. Тази доста странна практика има един интересен въпрос, какво става с този толкова много петрол?  Ясно, че нефтодобивниците всъщност транспортират всички добив, а по някакви схеми се разплащат на Кадафи и обкръжението му, както нито петрола, нито парите излизат от прословутите банки. Тази система има едно неудобство, точното количество на добива се преценява доста трудно, след преработката се получават множество фракции с различна цена, от които е почти невъзможно да се сметне колко е било добито, а на всичко отгоре не е ясно как се пресмята производствените загуби и прочее разходи. Тоест Кадафи рискува да го лъжат и то с много, концесията е договор гарантиран от банки с твърди суми, които компаниите заплащат още преди да започнат добива. Това е и втория риск за Кадафи, всички други правителства си получават парите директно от специализирани банкови сметки, като така са сигурни, че няма да ги излъжат, никое правителство дори и на най-смотаната страна няма да рискува да се договаря за огромни суми с разни сондьори и химици. Очевидно е, че Кадафи дава огромни средства официално и не, за медийна популярност и спиране на опозицията. Бих казал, че неговия метод е гениален, е почти гениален. Вместо репресивна полицейска машина, Кадафи просто държи движението на парите в свои хора. Ето това е и причината за липсата на концесии, всички чужди компании и бизнеси се контролират от банките, които са в ръцете на неговите хора, местните хора, които не са от неговата мафия са просто отрязани от достъп до финанси и изцяло зависими парично от верни нему елементи.

Така за около 40 години бе постигнато най-ефективното смазване на опозиция в страната, но и на това както виждаме бе сложен край в момента.

 

- - -

 

Как действа Йодната Тинктура

 

Бях написал откритие за реалното действие на пеницилина, че той всъщност е мит и антисептичното действие е в обогатената с кислород вода от бързото развитие на мухала. При това мазило има сходна с кислородната вода действие, освен ако в спиртния разтвор не се слага и кислородна вода. Очистването от микроби е чрез освобождаване на кислорода от спиртния разтвор, поради свързването на водорода с Йода. Това откритие е, за да се изясни предното за кислородната вода и мухала.



Тагове:   science,   history,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3649478
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив