Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2012 22:11 - Златният век на черните ризи и белите гащи и други открития
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1544 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

Златният век на черните ризи и белите гащи


 

Зад псевдонимът Черноризец Храбър се крие някой от научният елит на дъновистите, най-вероятно Георги Радев и/или Любомир Лулчев. Самият псевдоним "Черноризец" е антоним на бялото братство, а "Храбър" напомня на срички от "Радев" и е също антоним на проповядваното смирение от групата. Антигръцката пропаганда започва едва след междусъюзническата война и до научни степени се развива едва при откриването на катедрата по древна история в софийският университет. Биографиите на Кирил и Методий са напълно дружелюбни относно гърците, но след войната политиката е коригирала историята чрез писания от рода на “За буквите” и Паисиевата псевдоистория славянобългарска. Ментор и главен координатор на политкоректната история е професор Васил Златарски. Ето защо от неговото име идва и фразата “златен век” на българската писменост, както и популяризирането на всички светии с име Василий.


 

- - -


Масажът е само вреден

 

При разглеждане на процедурата масаж на тялото има хора, които твърдят, че се чувстват по-добре от него, много мои познати са против и не я харесват. Стигнах до извода, че тази процедура не прави нищо полезно и смислено, дори и човек да е премръзнал, вместо разтриване, топлата вода ще свърши много по-добра работа. Всичките тези операции, разтриване, вендузи, рога от дяволи и прочее щуротии действат само ободряващо или психически и нямат никакъв лечебен биологически ефект. Процедурата за някои хора действа успокояващо или освежаващо, само върху съзнанието, като плацебо без никаква биология. Физически упражнения са много по-добър заместител, като това се отнася дори и за хора с някакви костни проблеми.


get/6410/163146787.b3/0_8bbdf_cdf09ec8_XL


 

- - -


 

Окончателно мнение за храненето с месо


Историята на храненето в миналото е следната.

 

Първоначално по време на сътворението не се е предвиждало месоядство, защото това означава смърт, която е започната от Кайн. В последствие Кайн и потомците му са били наказани да ядат само месо, според моите открития те са отделени от земята и поставени да живеят върху планета покрита от океан замръзнал на повърхността. Живеели са подобно на ескимосите. Месоядството е било наказание, но пък и сегашните растения са били различни от първоначалните. Явно яденето на месо днес не е задължително, но пък с това Бог прави послание към хората. Във вярата на хората в миналото голяма роля е играело общото хранене с печено агне, жертвано след ритуал, аз съм против почти всички видове ритуализъм и формализъм. Но вероятно това е действало по някакъв начин ако не духовно, то поне социално. Крайният извод е, че в наши дни е по-добре човек да е веган, и без друго месото е или скъпо или некачествено. Сега Бог не ни говори чрез жертви и общи трапези, а чрез криза и търговци измамници.


 

- - -


 

Католическа лекция разкриваща заплахата около лъжата за глобално затопляне


Global Warming Unmasked

https://www.youtube.com/watch?v=uMFAhW_ZmV8&feature=player_embedded

- - -


Ново видео с обяснение как самите лекари препоръчващи лекарствата, всъщност не знаят какво представляват и колко вредни могат да бъдат.

http://www.youtube.com/watch?v=RKmxL8VYy0M







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3650938
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив