Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2013 22:19 - Псевдонимът Сьорен Киркегор и други декларации
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1328 Коментари: 0 Гласове:
0




Псевдонимът Сьорен Киркегор


Популярния философ Sшren Aabye Kierkegaard (5 May 1813 – 11 November 1855) е просто, “датската” версия на клуба фенове на Rudolf Joseph Lorenz Steiner (25 February 1861 – 30 March 1925). Познава се по датите на раждане и смърт, Щайнер е роден на 25 Февруари. Псевдонимът Киркегард е на 05 - 05 и умира на 11 - 11, 5*5=25 и 1+1=2. В годините на раждане и смърт на псевдонима също има връзка с тези на Щайнер.


- - -


Декларация за разграничаване от корумпирани и лицемерни личности изразили правилно становище.

http://pastir.org/news/7860


На този линк виждаме становище за отхвърляне на закона за задължителното отстраняване на 4 годишни деца от семействата им и въдворяването им в институции наречени “детска градина”. Подкрепям тази инициатива, но имам страхотен проблем с личностите представящи се за говорители на протестантската общност в Република България. В текста стои само едно име Ангел Пилев, доказан еретик и измамник. Но зад Абревиатурата НЛФ стоят и други некомпетентни и антихристи лидери, като апостол Георги Бакалов, Калоян Курдуманов, Иво Койчев, Сунай Маджуров и обкръжението им. Просто погледнете линка на сайта на НЛФ, за да видите какви образи се представят за вярващи и то дори протестанти. Тази ситуация е не просто национално падение и морален позор като народ, но и показва духовната деградация изразена в мълчаливо съгласие на всички други евангелски общности претендиращи за определението вярващи християни.

Аз и съпругата ми декларираме срама си не само от другите вярващи, но дори и от принадлежността си като гражданин на държавата Република България.


http://bgforum.posterous.com/


Кратко за отношението ми по референдума Белене


Имам ясно и категорично становище, за ядрената енергетика, това е най-екологичният, най-чист и икономически най-изгоден метод за получаване на ЕДН. В Р.Б. все пак дори атома е профанизиран до средство за източване на държавни средства. Аз политически пропаганди в блога не правя, дори забелязвам нечистоплътните намерения на управниците не да спрат корупцията, а именно те да вземат парите от далаверата.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3651206
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив