Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 01:08 - Каква тайна разкриват мамутите
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.07.2013 21:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Каква тайна разкриват мамутите и изводи за мегалити и начало на наншия свят


В този вече стар филм са направени интересни открития по геология.

National Geographic Explorer: Season 22, Episode 3

Mammoth Mystery (7 Oct. 2007) TV Episode  -  120 min  -  Documentary

http://www.youtube.com/watch?v=G7c0KijTJck&list=PLPUz1yf5_-ykjdv-20hWVBOLOREDjyDYX


http://shop.nationalgeographic.com/ngs/product/dvds/animals-and-nature/animals-and-wildlife/mammoth-mystery-dvd-exclusive


http://www.imdb.com/title/tt1118275/


От общо 120 мин интересни бяха под 12, и имаше само две важни открития. Първото е за наличието на магнитно метеоритно желязо по бивниците на отдавна изчезнали мамути. Второто е за наличието на микро-диаманти в карбонови отлагания по слоеве под повърхността с метеоритен произход. Тези две доказателства, за метеоритна активност на голяма дълбочина, както и не отговорения въпрос за начина на живот на мамутите толкова на север доказват следното мое откритие. Земната повърхност е съзнателно оформяна от същества подобни на ангели, които не са живели тук. Те са взимали повърхност и вода от съседните планети и са ги носели тук, за да пригодят тази планета и нейната повърхност за нас. Големи земни животни като мамутите и други също големи, но не с чак с такива размери и толкова екзотични не могат да живеят на тъмнина и студ като в Арктика. Големи същества както бозайници, така и влечуги, наричани динозаври трябва да живеят не само на по-топло, но и на планета с по-малка гравитация. Всяко едро същество, дори и едър човек има проблеми с гравитацията, тук дебелаците не са добре дошли не само от естетични причини. Всички вкаменелости и дори останки от животни са пренесени заедно с повърхност от друга планета, за да се оформи нашата.

Множеството метеоритни кратери са се появили малко преди или по време на работата върху оформянето на повърхността. Това е станало след сътворението на света, няколко хиляди години земята и другите планети са изглеждали по съвсем друг начин и повечето са били обитавани от растения и животни, но не и хора като нас. Поради някаква причина този свят е завършил и тук е била създадена нашата раса и донесени растения и животни от други места. Това доказват тези разпилени под повърхността и по останки от животни части от магнитно желязо, произлязло от разбита планета. Нанодиамантите има също важно значение, те показват огромните натоварвания на тези слоеве при преместването им от друга планета.


Изводи от древни строежи и свидетелство за смисъл на нашия свят


От тези изводи намираме и обяснение за древните строежи и мегалити. Необработените камъни в Европа и източна Азия, наричани мегалити са поставени в началото при започване на оформяне на повърхността за указване на завършеност на работата. Мегалитите имат две особености, първата е местоположението им само в Европа и източна Азия, втората е тяхната пълна хаотичност и неорганизирано разпространение. Това показва главната особеност за строителите им, те не са живеели в общност били са напълно индивидуални в съществуването си. С мегалитите показват начало на организирания им живот, до тогава са се покорявали само на самия Бог.

Строежите на “римски” градове в средиземноморието са нещо като послание за нашата раса за социален живот на равноправие. Тези имитации на градове, социални постройки и пътища са само като подсещане за социализация на нашата раса. Съсредоточаването на такива наченки на строежи, които не само не са руини, но даже не се е предвиждало да се довършват са последното място, което е правено преди напускането.

Пирамидите в Египет и подобните строения в Америка и Азия имат вероятно духовен символизъм и показват целта за създаване на нашия свят, подготовка за преминаване в отвъдното чрез социално организиране на хората при правилата на Божия закон. Чрез гигантските пирамиди и строежи тълкувани като храмове, китайските стени и други големи постройки ни се показва, че Божият закон трябва да се изпълнява не само лично от човека, но и от социалната група. Само така хората ще достигнат до спасението, духовно очистване и преминаване в отвъдното. Идеята за прощаване на греховете има само социален смисъл, за завръщане на грешника обратно в групата. Това е напълно възможно в някои случай, като например плащането на дългове. Спасението на личността не се определя във вяра в нещо материално.

Вулканичните фигури на големи глави на остров Пасха са поставени, за да покажат фиксираната форма хората в нашия свят. Явно най-последното място, което ще бъде достигнато от хората е и последното, на което е поставено послание за нашия свят. Ние ще дойдем от земята, но няма да останем на нея

- - -





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3650302
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив