Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 14:41 - Нови разкрития по въпроса с пасторите агенти
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 708 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Нови разкрития по въпроса с пасторите агенти


Това е пост по повод тиражираната книга на Ангел Пилев Пастори - агенти на ДС. Ето три лиинка, в които вярващи оклеветени от ДС и техните правоприемници ментета християни тиражират от интригантски и садукейски подбуди. Публикувам този пост като израз на становище по въпроса на вярата и подкрепа на истината срещу клеветите.


В коментарите на евангелски вестник има много спамене и всеки си пише за себе си, а не по въпроса. Ето три точки, които трябва да се споменат.

Първо, всички баптисти, особено близките на Ангелов от миналото отхвърлят обвиненията в доносничество. Така се налага логичния извод, ако той не е доносничел срещу хора от църквата тогава за кого е донасял?

Второ, поради някакви причини, най-вече завист и интригантщина, баптистите и лично Ангелов са клеветени от шайката на Куличев, към която автора Пилев се е присламчил напоследък. Явно вижда сродни души и едноверци.

Трето, сведенията от разни "служители" на ДС не е задължително да отговарят на факти, а на политиката на партията. Аз като човек от трета възраст помня, че, "Всяка линия успоредна  на априлската линия на партията е права линия". Представяните в тази книга "факти" са всъщност само политика на партията и ДС, а не факти. Дори от хора извън църквата знам, че количеството скалъпена информация и измислени писани са правени за отчитане на дейност и усвояване на пари. Точно като дейността на кликата от Б-К-П, Бакалов, Куличев, Пилев.

Като заключение и като стар вярващ мога да посъветвам по-младите да не внимават на "еврейските басни" както е споменато в Тит 1:14. Проблемите на църквата от преди 10-ти са разгледани тук.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3634093
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив