Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2013 17:51 - Каква е тайната за идването на власт на нацистите
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 984 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Каква е тайната за идването на власт на нацистите


Опитвайки се да разбера, дали има някаква международна тайна организация гледах тези два филма. Защо е ясно, че след Бирения заговор нацизмът е във възход изстрелян от медиите и тяхната авторитарна пропаганда. Избрах да изследвам две от най-вероятните сили стоящи зад възхода на НСДАП, източниците на пари и приближени свързани с тайни и окултни общности. От първия филм виждам, че до преди 1923-та ефрейторът, заедно с група идеалисти и любители на бирата са се шматкали из Мюнхен не само без пари, но и без особено внимание от хората и медиите. До този момент ефрейторът не е имал дори жилище, живеел предимно от наследството на майка си, работил е нередовно и неинтересни неща, без да има връзка със силните на деня или тайни групи. На практика единственият, който е бил във връзка с някакви групи и личности от по-високата класът е бил Рудолф Хесс. Младеж с произход, но не и много интелигентност, след като се е хвърлял в атака на фронта и е имал няколко ранявания, вярвал е в билките, астрологията и телекинезата. Дори знаменитият му полет до Шотландия е плод на тъпотия и неправилно възприемане на света.

Така остава единственият извод за възхода на НСДАП, от улиците и бирарията на Мюнхен, през Landsberg Prison към митологизирането от вестниците. Съгласно проблемите на следвоенния период и заплахата от комунизъм, тълпата, вместо да намери път за решаване на политическите и икономически проблеми в наследството на вярата, се отдаде на медиина манипулация и блеенето пред срамен авторитет.

Hitler"s Henchmen - The Deputy - Rudolf Hess

http://www.youtube.com/watch?v=F6kgNkXiyPs

Greatest Mysteries of WWII: Hitler"s Money

http://www.youtube.com/watch?v=5NvamWUE9Vg

Трябва и да се извиня и за неправилното обвинение на израелските тайни служби в самоубийството на Хесс за което писах по-рано.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3649024
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив