Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2013 12:19 - Реална ли е химическата атака в Сирия
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 562 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.09.2013 12:20


Реална ли е химическата атака в Сирия


Тук не искам да правя пропаганда на Асад или да критикувам гнилия запад, а само да направя анализ на заявленията относно химическа атака срещу деца в Сирия.

На 15-ти аз забелязах българските номера на Мицубиши пренасящо ракети за бунтовниците в Сирия. http://bogoizbrania.blog.bg/novini/2013/08/15/bylgarska-sleda-vyv-voinata-v-siriia.1139743

Малко след това бе разкрит и собственикът, живеещ във Франция Сириец свързан с терористични групировки.

http://www.silnabulgaria.com/разкрит-е-собственика-на-кървавото-ми/

Това е много важно разкритие, така се разбира кой стои зад целия “бунт”, тясно свързани с медиите и държавните структури терористични групировки. Ето защо всички медии лансираха фалшификацията за газова атака срещу деца. Ето и доказателства за измамата. На този линк пълен с антизападни и пропутински болшевистки глупости все пак очевидци показват несъстоятелността на тези твърдения.

http://www.youtube.com/watch?v=Iy-skYevM2I&feature=c4-overview&list=UU0-BJmmq9v7sDwoEM5Xao8Q

Ще поставя няколко довода оборващи твърдението за използване на газ. Газът не може да се изстрелва с ракета, те са твърде малки, за да съдържат опасно количество. При удар или експлозия на газа голяма част от съдържанието ще се унищожи, няма да има поразяващ ефект. Сирийската армия не носи противогази, а твърденията за използването му са по време на най-голямата офанзива на армията на Асад за това лято. На местата, където се твърди, че е ползван газа не само не се допуска никой, но дори е сигурно, че там няма обикновено население, а само позиции на бунтовниците. Идеята за ползване на газ от армията на Асад е ненужна от военна гледна точка. Позициите на бунтовниците са твърде динамични, броят им е малък и газ не би бил ефективно за ползване. Трагедия е, че милиони хора по света вярват на заблудите от медиите. Какъв точно извод трябва да се направи от тази ситуация за вярата за сега не е съвсем ясно. Поне се разбира кой е най-голямото зло на този свят, това са не само журналистите, но и зомбитата които им вярват.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3650299
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив