Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2013 22:35 - Връзка на анатомията на животните и човекът
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 403 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.02.2016 01:01


Посланието на уникални анатомични особености на човека


Уникалните за човек анатомични особености, които нямат аналог при животните са следните.

1) Уникални пръстови и дланови отпечатъци. 10-те уникални пръстови отпечатъци показват важността. Законът да бъде възприемат лично от всекиго. Дори близнаците нямат еднакви пръстови отпечатъци, а само еднакво ДНК — а.

2) Специфична форма на тялото. Формата на тялото е много подобна на маймунското. Но няколко съществени разлики в структурата на костите правят човекът способен да получи максимално отпускане на мускулите при почиване и спане. Това е начин да се освободи съзнанието за интелектуални и духовни занятия.

3) Адамова ябълка. Адамовата ябълка е не просто вторичен полов белег както ни се натяква. С този белег без анатомични функции се показва важността на говора за духовността.

4) Пъп, белег от плацента. Белегът от плацентата или пъпът на човек е супер уникалност за хората, това е директно нарушение на процеса за след утробното развитие само при хората. Всички животните имат механизъм заздравяваш дупката. Смисълът в белега е в непълната самостоятелност и продължаваща връзка на човешкия дух с Бог, подобно на зародиша.

5) Менструация, кръвоизлив и болки при раждане. Женското течение, кръвоизлив и болки при раждане са само при хората, животните не страдат от такива екстри, те са символ за смъртта на тялото и липсата" на каквато и да е “духовност” в материята. Както е известно при някои видове маймуни, прилепи и гризачи има менструация подобна на тази при хората жени, но тя не е на 28 дена, а веднъж в годината след овулация или при маймуните на няколко години при достигане на пълнолетие от предното дете. За разлика от тази при жените тя служи, за да показва на мъжките къде в гората е женската. При жените менструацията е биологически и физиологически ненужно явление и явно има духовен смисъл. Освен поучителното значение открито по-рано с, което материята и по-специално тялото на човека се демитологизира може да има и друг смисъл свързан с миналото на света. Числото 28 вероятно има разнопосочен символизъм, 280 дена е и периода на бременността. Двата периода от 2*800 години преди нашия свят, 400-те години на нашия свят, 8/2=4, 3*8=16 толкова години е и периода преди появата на първите хора в нашия свят.

6) Броят на зъбите при човек е 32, като млечните са 20. Смисълът на тази цифра не е биологичен, а символичен 32/2=16 важно число разгледано в раздел математика. По-горе е разгледано и значението на числото 28, зъбите са 28 нормални плюс 4 мъдреци. Това явно символизира двата предходни периода на нашия свят от по 800 години и нашето време от по 400 години. Млечните зъби са част от формулата за 16-те години за подготовка на нашит свят.

7) Наличието на брада при мъжете и непрекъснатият растеж на косата и брадата при хората. Тази особеност не е съвсем уникална, при овцете също имаме непрекъснат растеж на вълната. Но все пак този символизъм е с най-важното значение. По този начин се демонстрира започването на непрекъснатия живот на всеки човек. Единственото нещо в човешкия живот, което няма да бъде прекратено е безсмъртието на човешкия дух. Брадата при мъжете е само начин да се подчертае непрекъснатостта на духовната същност на човека, защото е било ясно за опадането на косата по главата с напредването на годините. Вълната на овцете служи за изработване на дрехи и завивки. Така се демонстрира вътрешната същност на духа.


Гласувай:
1
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2480793
Постинги: 2248
Коментари: 801
Гласове: 3717
Архив