Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2014 01:06 - Защо има ботуш и стъпало на картата на Европа и какво значение за астрономията е това
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.02.2014 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Защо има ботуш и стъпало на картата на Европа и какво значение за астрономията е това


Поглеждайки картата на Европа първото нещо, което се вижда на нея е Апенинският п-в с формата на ботуш, второто е триъгълният остров Сицилия. Всички останали острови и полуострови нямат разпознаваема форма, но тази географска шега е разпознаваема от всеки отворил карта на земята. Това е единственото място на планетата, където бреговата линия е умишлено формирана като предмет правен за човек. Така се прави сравнение между преформирането на повърхността на планетата специално за хората и изработката на обувка специално за човешкия крак.

Тази картина е сцена за символизиране на двойствената природа на човека, материална и духовна. Триъгълната форма на остров Сицилия поставена точно до “ботуша” показва земята като стъпало, на което хората трябва да стъпят, за да достигнат до духовното. Островът е едно от най-сухите места в Европа.

Всички уникални особености на други планети. Огромните вулкани на Марс или езерата на Тритон са без символизъм за хората и вярата. Всичко, което показват са следи от методите на сътворение. На Земята такива следи също има по множеството пластове и формирования под повърхността.





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3634099
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив