Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2014 23:10 - За произхода и ползата от сегашната азбука
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1493 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2014 15:15


За произхода и ползата от сегашната азбука


Писмеността е създадена в началото на 18-ти век от преселници от южна Европа в Англия. Първоначалното и назначение е за разпространение на религиозни текстове, като съществуващите в момента текстове на Библията са оформени едва в средата на века, когато вече общността на южняците се е разпаднала и са се намесили сили на обединение на клановете на острова. Смисълът на Писанията е да обслужват определени интереси, главно за централизиране и авторитаризиране на църквата и кралската власт. Все пак в Библията са съхранени няколко важни елементи на знание от самото сътворение на нашия свят. Защо нашите предци не са запазили информацията за началото на нашия свят и дали умишлено са били държани в неведение за случилото се при сътворението не е ясно.

Използваната азбука в РБ в момента е преработена през времето руска азбука, наложена от Александър 1 и английските му приятели първо в Русия. Руснаците не успяват на времето да си митологизират произхода на азбуката и дори приемат балканският и произход. Това се обяснява само в дълбоката религиозност на хората от епохата на 19-ти век. За времето си Русия не е била подходяща за измисляне на исторически небивалици и докато се появи на власт подходящ човешки материал способен да генерира помия в историята българите са ги изпреварили.

Това е цялата истина за митологизираната азбука, която е била променяна през годините по усмотрение на властимащите. Ползата от нея е не само никаква, но това спомага за фашизиране на управляващият режим и правене на кариера от второ и третостепенни елементи в образованието.

Ограниченото разпространение на членуването в речта е показател за произхода и развитието на езиците. При класическите езици се намира следната зависимост, в латинския няма членуване, докато в измислените по-късно еврейски, гръцки арабски и други азиатски членуването присъства. Обяснението на този феномен е в различното разположение на произхода на езиците. Латинският произлиза от южна Европа, докато граматиката на сегашните западни езици и измислените в Англия класически езици, освен латинският водят началото си от региона на река Рейн. Тази ситуация е показател за моето тълкуване, за началото на европейската раса от Битие глава 2. Там са описани 4 реки които са четирите големи реки излизащи от Алпите, Рейн, Рона, По и Дунав. Явно връзката на хората от Рейн и Дунава е довела до разлики във писменноста на народите от региона на Рона и По.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3646183
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив