Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2014 20:26 - Leukocytosis причинител, не резултат от заболявания
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Leukocytosis причинител, не резултат от заболявания


Това е таблица за причинители на Левкоцитозата от Уикедпедията. Всяко едно от тези болестни състояния е резултат от левкоцитоата. Като самата левкоцитоза може да е резултат от външни фактори, хигиена, храна, химия-лекарства или вътрешнипроблеми в нервната система. Тук ще докажа, че всички болести, за които се твърди, че са породени от вируси или бактерии, са всъщност резултата от лошо функциониране на кръвоносната система.

Под таблицата са и няколко важни заболявания, които са също причинени от левкоцитозата, не са дело на бактерия или вирус.


Causes of leukocytosis

       

Neutrophilic

leukocytosis

(neutrophilia)

     

Eosinophilic

leukocytosis

(eosinophilia)

     

Basophilic

leukocytosis

Basophilia

(rare)[8]

     

Monocytosis

     

Lymphocytosis

     

Докато четох за причини и последствия при заболяването от шарка намерих интересна подробност. До две - три годишна възраст бебетата и децата имат същественни промени в количеството на левкоцитите, които намаляват с възрастта. На тази възраст децата се разболяват от шарка и без да са имали контакт с друг болен поради промените в организма свързани с растежа и промените в количеството левкоцити в кръвта. Проблеми с процеса на растеж предизвикват неправилно намаляване на левкоцитите, което води до болестно състояние. Заболяването се среща и при възрастни, като причинител е отново левкоцитозата, която може да се предизвика от различни фактори. Най-често това са проблеми в кръообращението или дори някакво хранително натравяне. Това дава и обяснение и за други заболявания, на които им се приписват вирусни или дори инфекциозни причинители.

Болестно състояние дъжащо се на лекоцитоза е и менингита. В този случай поражението е в костите, което може да се предизвика и от много външни фактори, от лоша хигиена, натравяне с храна или лекарства и много други фактори в неправилният начин на живот. Целта на това изследване е да се даде обяснение за болести, на които им се приписват вируси.

Сепсис е болест която започва предимно в белите дробове и при нараняване, причината е не бактерии, а поемане на азот и влага от атмосферата. Ето защо от това боледуват новородени, техния бял дроб не добре настроен при първоначално функциониране да филтрира азота от въздуха. При наранявания кръвоносната система също засмуква азот, влага и дори бактерии.

Маларията се познава че е продукт на отравяне не на вредното действие на бактерия по няколко важни белези. Разпространява се само от комар върху човек, не се заразявата човек от човек, защото отровите поемани от комара от растенията са причинител на болеста. Болеста е разпространена само в тропически региони със специфична блатна растителност, от която се хранят комарите. Същите комари живеещи в региони без такива растения не носят малария. Поражението на черния дроб и кръвта е показател за специфична токсична отрова, която растенията събират в клетка или специална капсула за съхранение и предаване.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3634344
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив