Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2015 20:21 - Коментар на манипулативна статия за ваксините
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1257 Коментари: 0 Гласове:
2



 

Коментар на манипулативна статия за ваксините


Тук се намира една кратка и много тъжна публикация, скалъпена за да удари мръсен шамар на всички хора разбиращи от химия и биология и противопоставящи се на злоупотребите с власт. Партенка или кьор фишек, това “изследване” е инсинуация на цялата кампания против злоупотребите с власт в медицината. Освен неистините и злоупотребите с данни се намират и обидни похвати да се натрапва какво мисли опонента.

Самата идея за изследването е всъщност неуместна. За пример може да се разгледат случаите на нараняване. Аз наскоро паднах от велосипедът си и получих ужасна болка в китката и ожулване на коляното, които не са преминали напълно. Тези наранявания показват силен удар на тези места, но по никакъв медицински начин аз не мога да докажа, че това е резултат от падне от велосипед на планинско нанадолнище. Същите наранявания могат да се получат от удар от автомобил, падане от дърво, нараняване от някаква машина и др. Единственото доказателство е не медицинско изследване, а освидетелстване чрез наблюдение. Аутизъм се развива или от ваксина в бебешка възраст или от много химия и алкохол при бременност.

Посочват се и нагласени и фалшиви доводи, като твърдението за конспирация при получаване на обезщетение при доказани увреждания от ваксини. Всички знаем кой получава такива обезщетение, подставени лица свързани с лекарската мафия. Интересна е и графата с митовете относно ваксините. Първо е посочен проблема с живакът, но не се споменава нищо за алуминиевите окиси, които са не по-малко отровни. Второ, твърди се, че неваксинираните са заплаха, забележете не се посочват като вирусоносители, защото всички хора са, а само като някаква имагинерна частица зло в прекрасното ваксинирано общество. Трето, ваксините са много като количество, а не се споменава защо дозата за бебе и възрастен е еднаква, независимо от разликите в килограмите и метаболизма. Самата идея за “деактивиран вирус” е смехотворна. Четвърто данни за само 3-4% пазарен дял от фармацевтиката е също пълна манипулация, сумите за разработване на самите ваксини са астрономически.

В най-долният ред са посочени вече истинските митове, спасяване на животи, намаляване на болестите, пълни измислици без никакви данни. Фактите показват, че неваксинираните хора са по-здрави.





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3645575
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив