Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2015 23:04 - Топ 7 белега на времето
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1118 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Топ 7 белега на времето


Сегашният свят, в който живеят хора не е започнал от самото сътворение на света изобщо и ще събера в седем точки основните доказателства за съществуване на предишен свят без човеци в сегашния си вид, но все пак с някакъв живот в него. Това няма и да е последният етап на съществуване на света преди окончателния край на времето. В следващите периоди на време пак ще има хора, но те ще живеят в съвсем други условия от сегашните. Със сигурност по-добри, но неизвестно какви, грехът няма да е толкова продължителен както изглежда.

Звездите и други енергийни явления в космоса са явления от границите на вселената ни. Те са остатък от начина на осветяване на предишния свят, в който е имало други условия на съществуване на живота.

Орбитите и размерите на планетите в слънчевата система, най-вече параметрите на слънчевото затъмнение не са случайни, а са поставени за сверяване на времето, както от преди, така и след сегашното време. В математическите константи също се намират кодове за времето.

Астероидите, кометите, кентаврите и ТНО-тата са останки от процеса на преоформян на предишните планети в слънчевата система в сегашния им вид.

Геологията. По повърхността на земята има множество вкаменелости и натрупани пластове материал доставен, за да увеличи размера на планетата едва след както е била създадена. Океаните са изкопани допълнително, за да поберат вода, която е била докарвана от другаде, за това свидетелства синият лед по полюсите.

Историята и нейната нагла фалшификация показва липсата дори и на елементарна информация, която да ни е била предадена от предците на човечеството. Тук спада и създаването на три раси хора раздалечени географски.

Грехът. Това свойство на човеците няма да може да се практикува дълго и със сигурност е въведено само за сегашния период.

Устройството на човека и пъпът. Анатомията на човешкото тяло показва, че то е компилация от части на разни животни. Самият пъп е белег посочващ произход на първите хора от ангели приели човешки вид и родили и отгледали първите хора.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3650887
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив