Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2016 03:08 - Кой са новият и старият Джордано Брунo
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 991 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.02.2016 09:16


 

Кои са новият и старият Джордано Бруно


Често споменаваното в популярни текстове Д. Бруно е име измислено от посредственният автор, Уптон Синклер. Глуповатото му творчество обслужва болшевичките елементи в САЩ, които не се севнят да насаждат измами както в историята, така и в други науки като астрономия и физика. Наложило се е и измисляне на авторитети противници на вярата и в астрономията. Псевдонимите на Галилей, Нютон и Коперник са на американци, които не поставят вярата и науката отделно. Но окултносоцсредите разбират, че без тотални лъжи никакви постижения не биха имали и това включало и псевдоним, с име и дата на раждане подобни на тези на Синклер. Не е пропусната и драматичната за астрономите на времето цифра 42, възрастта на която е починал Кийлер, на Бруно все пак са добавили още 10 години в живота. Jr. показва малкото име Giordano, Beall = Bruno

Upton Beall Sinclair, Jr. (September 20, 1878 – November 25, 1968)

Giordano Bruno (1548 – 17 February 1600)

Новият “Д. Бруно” се нарича Майк Е. Браун, на негово име е записано откриването на всяка 4-та планета от първите 36 по размер тела в слънчевата система. Наскорошното теоритично доказателство за наличие на “9-та” планета, далече от другите, е явно поставената цел на фалшификацията на размерите на откритията му както писах в предни постове. Чрез покзаването на хипотетичните орбити на тела от така нареченият КБО, които орбити само доказват, че телата произлизат от региона на еклиптиката на слънчеата система. Множесто заисимости в самите планети, като размери и орбити, е другото доказателсо за създаване на слънчевата система като специален модел.

Според моите открития в слънчевата система има 10 тела заедно със слънцето и Церера, но не се брои Плутон, той е с резонантна орбита. В този модел специално създаден за да символизира 10-те Заповеди на декалога, няма място за 11-та планета. Така измислиците на Браун и компанияса не само измам и глупост, но антихристиянски ход.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3649819
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив