Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 23:41 - Посланието на уникални анатомични особености на човека
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1064 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Посланието на уникални анатомични особености на човека



Уникалните за човек анатомични особености, които нямат аналог при животните са следните.

1) Непрекъснатият растеж на косата и брадата при хората.

Тази особеност не е съвсем уникална, при овцете също имаме непрекъснат растеж на вълната. Но все пак този символизъм е с най-важното значение. Брадата при мъжете е само нещо като компенсация за разпространеното оплешивяване. Накратко непрекъснатият растеж на космите символизира вечността.

2) Броят на зъбите.

Човек има 32, като млечните са 20. Смисълът на тази цифра не е биологичен, а символичен 32/2=16 важно число за символизма разгледано в раздел математика. Зъбите са 28 нормални плюс 4 мъдреци. Това символизира двата предходни периода на нашия свят от по 800 години и нашето време от по 400 години. Числото 28 се среща и по-надолу, дните на бременността и женския цикъл.

3) Адамова ябълка.

Адамовата ябълка е не просто вторичен полов белег както ни се натяква. Няма нищо полово или мъжествено в човешкото гърло. Израстъкът на прешлен при мъжете е специално поставен на това място като символ и свързаност на Живота, Духът и Словото.

4) Пъп, белег от плацента.

Белегът от плацентата или пъпът на човек е супер уникалност за хората, това е директно нарушение на процеса за след утробното развитие само при хора. Всички животните имат механизъм заздравяваш дупката от плацентата. Смисълът в белега е за създаването на човека след създаването на света и живота.

5) Ръце и уникални пръстови отпечатъци.

10-те уникални пръстови отпечатъци показват важността законът да бъде възприемат лично от всекиго. Дори близнаците нямат еднакви пръстови отпечатъци, а само еднакво ДНК — а. Формата на ръката символизира Божията воля за всеки човек да бъде родител на 4 деца, за това 4 пръста са по посоката на ръката, а палеца стърчащ настрани символизира един съпруг/а.

6) Женски цикъл.

Женското течение, кръвоизлив и болки при раждане са само при хората, животните не страдат от такива екстри, те са символ за смъртта на тялото и липсата" на каквато и да е “духовност” в материята. Както е известно при някои видове маймуни, прилепи и гризачи има менструация подобна на тази при хората жени, но тя не е на 28 дена, а веднъж в годината след овулация или при маймуните на няколко години при достигане на пълнолетие от предното дете. Така се показва на мъжките къде в гората е женската. При жените менструацията е биологически и физиологически ненужно явление и явно има духовен смисъл. С този цикъл символизмът е в числото 28, както и числата 400, 16, 2*800.

7) Кръвоизлив и болки при раждане.

Това неприятно и рисковано за живота преживяване явно е свързано по някакъв начин с греха и наказанието. Така се напомня на хората, че те могат да създаде на света само грях и проблеми, болка и смърт. Произходът на живота е в Духа и Словото. 280 дена е и периода на бременността, още едно напомняне на числата от периодите в нашия свят.


- - -





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3649768
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив