Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2016 23:16 - Трите директни проклятия от Бог в Битие и техният смисъл.
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 968 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.09.2016 13:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Трите директни проклятия от Бог в Битие и техният смисъл.


Първото е за змията в стих 3:14. Смисълът на това проклятие е да се покаже свойството на писмеността, което символизира змията, текстът е закодирано специално послание, което се разкрива едва в моите открития.

Второто проклятие е върху земята и то точно определена земя, тази която е в региона от където са противниците на обединението. В стих 3:17, с повторение в 4:11, 5:29 и 8:21.

Третото на вече човешки персонаж от пияният Ной, символът на нацията, в стих 9:21. Е закана да не се ръкополагат в църквата или да се издигат на ръководни длъжности противници на националното единство, особено от югозападът. Смисълът на трите сина на Ной е в трите първоначални съюза, които трябва да се обединят. Югозападният наименуван с вторият син Хам, името на синът е код за името на графство Хампшайър. Бащата на Ханаан, което име е споменато при проклеването. Сим и Яфет са образи на централният и източният или по-скоро, трудно е да сме напълно сигурни, Яфет е Кент, Сим е Секс, или сега известен с имената Есекс и Съсекс. За това в стих 9:27 се споменава за Яфет, който ще пребивава в шатрите на Сим. Югоизточният регион е бил първоначално съюзник на югозападните си съседи, но бързо е бил привлечен за каузата на обединението. За това главата на обединената църква е поставен в най-югоизточната част на острова.

Имената на планината Арарат и на Ковчегът имат следният смисъл. Canterbury Kent = Ararat, Arc = archbishop of canterbury.

Споменаването на гарван и на три пъти на гълъб в Битие глава 8 има смисъл пак на архиепископството на Кантърбъри.


http://3.bp.blogspot.com/-47zdtsQj-L8/Up9sfivdAMI/AAAAAAAABZI/5Pd5jo8YDak/s320/Three+Choughs.jpg


image





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3641682
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив