Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2017 21:46 - Защо виждаме звезди
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 656 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.02.2017 22:04


Защо виждаме звезди


Звездите който се виждат на небето през нощта, подобно на планетите могат да имат подобен символизъм и тук ще запиша следните обяснения. Законът както открих е символизиран чрез слъневата система, докато зведите освен, че дават визуализация за небето през нощта може и да имат следното послание.

Имат визуално - естетическо значение, дават някакво количество светлина нощно време, служат за навигация в морето, създават психологически комфорт, доказват въртенето на земята.

Имат някакво по-конкретно послание за нас подбоно на планетите и закона, за това приличат на тях, но не се движат визуално на небето.

Нямат конкретно значение, затова са толкова хаотични, само са остатъци от сътворението или това са точки, на които се “закача” или основава стената за отвъдното.

Противно на съвременното мнение те не са далечни слънца и не показват големият или дори безкраен размер на вселената, а покават че светът ни е доста малък и центърът му е слънцето.

Дават визуална представа за границата на нашият свят, показват наличието на безкрайност или “рай” от другата страна на стента зад която се намираме. За това броят им е безкрайно голям.

Въпросът ще се разглежда допълнително.






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3648699
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив