Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2007 14:51 - Президенти почетоха Билли Греам
Автор: bogoizbrania Категория: Новини   
Прочетен: 1032 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.12.2007 22:40


Трима бивши Президенти присъстваха на откриването на новата библиотека на Били Греам, (Billy Graham Library in Charlotte, North Carolina). Пред събрание от 1500 специално поканени за събитието на, 31 Май. Президента George H.W. Bush бе домакин на срещата: Президентите Bill Clinton и Jimmy Carter също участваха в церемонията.

На площ от 40,000 кв. фута Библиотеката представя живота на евангелиста Билли Греам и служи не само като мемориал, проектирана е да посреща посетителите на Billy Graham Evangelistic Association (BGEA). Разположената на територията на международния офис на организацията, входа на Библиотеката е проектиран като житница, наподобяваща кравефермата на семейство Греам в Charlotte. Библиотеката е събрала личните документи на Греам, включително кореспонденцията му и ръкописите на проповедите му.


На посетителя се предлага и 90 мин. обиколка включваща мултимедийна презентация, неизвестни документални кадри и над 350 фотографии. Обиколката предлага преглед на историческите събития през погледа на Греам, неговата новаторска радио imageпрограма, телевизия и филми достигащи до милиони хора по света, срещи с президенти и световни лидери, дейността му за расово равенство и религиозна свобода, поглед и върху личния живот.

Библиотеката на Билли Греам отваря врати на 5 Юни, вход свободен




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3644881
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив