Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2008 19:31 - Защо християните не трябва да са расисти
Автор: bogoizbrania Категория: Новини   
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.11.2008 14:55


image

Ще разкажа за най добре направената сцена във филм, в която бе показано хвърляне в пъкъла. След катастрофа четирима младежи умират и попадат в тъмно помещение подобно на фоайе на хотел, без стени и таван, само под, който не се показва, а на мястото на стените има едно черно нищо, невидима стена. В центъра на фоайето има човек с костюм, стоящ пред 16-битов комп, (филма е от 1989) със чернобял монитор и тракащ нискооборотен харддиск. Този звук е следващото подтискащо нещо, защото най голямото е монотонната фраза, "преминете вляво моляяяя. . ", към хората застанали на опашка и трепетно произнасящи името си, което се проверяваше на монитора. Когато дойде реда на младежите само на единия вярващ му бе казано да тръгне надясно, докато другите правейки няколко крачки вляво срещаха в тъмното едър цветнокож подобен на Обама. Хващаше ги за яката и като мръсно коте го влачеше по мрачен коридор завършващ с американски товарен асансьор, който се движеше само надолу. Афро-американеца не се трогваше независимо дали младежа плачеше сърцераздирателно или се бореше със зъби и нокти за да се измъкне, кадъра беше до асансьора отиващ надолу.

Този късометражен филм показваше не само какво ще се случи с грешника, и защо не е нужно днес да сме расисти. В Библията се казва, че има определена бройка хора за небето и за асансьора, а като се разгледа историята ще видим, че броя на африканците и арабите е започнал да се увеличава едва след втората световна, например в ЮАР цветните са били по малко от белите до 60-те години. Египет като най населената арабска страна до началото на втората световна не е имал повече от един милион население. Но да не изпадам в подробности, по приблизителни сметки от времето на Христос до сега на всеки 100 европейци се падат максимум 2-ма араби и турци и по малко от един африканец. Просто сегашното увеличение на тези народи е поради свободни места в асансьора за надолу.

Това откритие ми даде стимул да разгледам по подробно историята и установих, че освен, че в европейската история има много празнини, то от времето на Христос до сега са минали най много 1100 години, а регионите северно от днешен Ливан са били арктическа пустиня, а Библейския Израел е бил с умерен климат като Франция примерно, около 1000 - 1100 години малко след възнесението на Христос нещо се случва и близкия изток и Сахара се превръща в сегашната пустиня, нивото на океана се вдига с около 50-60 м и тогава се появява средиземно море, а всички морски пътувания са в червено море и в галилейското езеро което сега е останало мъртво море. Тази революционна теория ще се до изглади в бъдеще вече открих сериозно изследване че историята има стотици години празнини и политически ориентирани заблуди.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3647991
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив