Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2009 19:36 - Самоубийствата се превръщат в здравословен проблем
Автор: bogoizbrania Категория: Новини   
Прочетен: 673 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.09.2009 19:37


Самоубийствата се превръщат в здравословен проблем

 

Според наскорошния доклад на Световната Здравна Организация (СЗО) към ООН. До 20% са се увеличили неуспешните опитите за самоубийства, като често свършват със здравословни проблеми особено в Европа. Годишно успешните опити са по 900 000. Като в Европа до 35г. възраст са втория най голям причинител на смърт след ПТП-тата. Сред неуспешните извършители най голямото увеличение на лица със психични разтройства.

 

http://www.newsru.com/world/11sep2009/voz.html

 

В България никой не може да каже със сигурност кои смъртни случаи са самоубийство, защото често роднини прикриват такава смърт на близък, а и много умишлени убийства се представят като самоубийства.

 

Да припомня за интересуващите се, самоубийството е пряко внушение на демон, самоубилия се със сигурност отива в ада, защото няма време и възможност да се покае за греха си и поклонението на дявола. Според доклада повечето опитали се не са били сигурни дали наистина искат да умрат. Несигурността показва именно податливостта на демонско влияние, макар и на такива хора в повечето случаи да не може да им се помогне чрез съвет или добро отношение от благотворители. Вярващите могат да се помогнат чрез премахване противодействие на средствата на демонично обсебване на хората. Сред най силните такива средства на демонизъм са; окултизма и езичеството, включително и обожествяването на държавата, телевизията, медицината, хазарта, порнографията, алкохол и наркотици и др.


science




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3651045
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив