Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2008 19:28 - Защо не трябва да се страхуваме от Косово
Автор: bogoizbrania Категория: Политика   
Прочетен: 1013 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.02.2008 19:44


Независимостта на Косово и превръщането му в албанска държава е поредния удар по Сърбия или по точно по това, което е било Югославия. Това е удар който е с божията благословия върху най нечестивата държава от двадесети век. Нека да започна с кратка история на Сърбия. Държавата се създава с благословията на Австроунгария и активната подкрепа на преобраза на антихриста от 19-ти век, канцлера Бисмарк. Целта и е някакъв комплимент към унгарски и немски общности в Войводина. Разбира се Русия не стои със скръстени ръце и вместо слабичка крайгранична област на Виена, Белград става трън в огромния търбух на империята, в която има много славяни. Русия винаги се е чувствала като собственик на всички славяни и новата държавица е бързо превърната в център на пропаганда и тероризъм срещу Австроунгария. След съединението именно Русия насилва сърбите за война с България, докато във Виена и Берлин съединението е подминато равнодушно, противно на официалната история. Виена реагира остро на полското въстание 1908, организирано от Берлин, Германия е принудена да потушат това което са започнали поради надигане на поляци и на тяхна територия и примера на Сърбия. Непопулярната сръбско българска война е бързо прекратена, като Русия не пропуска да заплашва нагло България и дори да флиртува с Османската империя срещу нас. Кулминацията на провокации и тероризъм е убийството във Сараево на принца, което запалва "великата война" именно Русия с нейните свръх агресивни и дори месиански претенции кум чужди територии и народи започва тази война. Германия и Австрия започват като добрите и са щели да спечелят бързо войната, ако не бяха омазали нещата в Белгия, Белгия наистина е подкрепяла Франция, но Германците я окупират и берзумно заявяват, че ще я конфискуват, нещо което не би могло да се приеме в Англия. Следва още по голям резил, Япония и Мексико са агитирани да нападнат САЩ, като дори в райхстага това е обявено публично от някакъв граф, май се казваше Цинцердорф. Така Германия от мястото на добрите се обърна в лузър заради идиотите които винаги да управлявали в Берлин. След войната бе създадена Югославия, най изкуствената държава бе просто анти германски и анти български проект. Инвестицията си заслужаваше, шест дивизии на вермахта бяха блокирани и много райони никога не бяха овладени, въпреки активната подкрепа на мюсюлмани, католици и албанци. Най сатанинската функция на изкуственото образование бе по времето на студената война. Може и да е странно, но не Москва директно, а именно Югославия и ГДР бяха в дъното на червения тероризъм и в повечето антиамерикански и антиизраелски инициативи. Когато се създаде Израел, не само Сталин, но и всички евреи в Русия подкрепиха публично новата държава, но именно от ГДР и Югославия тръгна антиизраелската пропаганда и тероризъм, руснаците са твърде тъпи за такива сложни политически ходове. Всички дяволски интриги идваха от Белград и Източен Берлин.

imageСега със създаването на Косово се сбъдна Библейската притча; "който копае гроб другимо сам пада в него". Ямата изкопана от Тито за Ерусалим се оказа по мярка на Белград. Има и друга причина да се радваме на втора албанска държава, така поне няма да има и трета на територията на Македония. Ще има стане твърде много на албанците. Не ме е жал никак за сърбите, който каквото си е надробил това да си сърба. 
Историята на Югославия би трябвало да послужи за урок до къде може да доведе непокорството на народите и поклонението им на Молоха.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3650330
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив