Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2009 16:47 - ДА посрещнем изборите като европейци
Автор: bogoizbrania Категория: Политика   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.06.2009 23:05


КАкво да очакваме след изборите, това което виждаме на този албум е нашето светло бъдеще, да са ни живи и здрави децата.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=394662&pid=13232317&view=2

imageКратък списък с моите изисквания за партия, за която ще гласувам.

 

Предполагам сега е момента да се появи партия, която да ме впечатли за да гласувам за нея, ето и списък с общо шест точки, които ще изисквам да се обявят публично, което ще означава, че членовете на партията са свестни хора, за които е правилно да се гласува.

 

1 Иесус Христос се обявява за Божи Син, роден на земята, всичко което знаем за него е от Светите Писания и чрез Светия Дух. Всички членове на обществото вярват в тази точка.

 

2 Семейството се обявява за свещена институция и обществените и всички държавни дела трябва да се решават от общо събрание на вярващите в т.1, държавата се реорганизира, икономиката се организира както е било по времето на Павел.

3. Премахват се всякакви заблуди в религията, спират се медиите, книгите, рекламата и всякаква публична дейност, която не би била одобрена от апостолите и Словото Божие.

4. Издирват се старателно всички заблуди в историята и хронологията, за всеки въпрос, за който няма сигурност, но е с явна анти-християнска цел се поставя в графа "апокрифи" и се действа старателно за изясняване.

5. Науката, която е създадена на основата да пречи на Писанията и Вярата се забранява моментално, всичко което е в разрез със троица на науката, Евкилд, Нютон, Еулер се премахва напълно.

6. Хора които са съгрешили или поради някаква причина са се отделили от Светия Дух, не се включват във обществените дела. Този въпрос също ще се разисква на общо събрание.


Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2480173
Постинги: 2248
Коментари: 801
Гласове: 3717
Архив