Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2017 14:13 - Списък с американските соросоиди
Автор: bogoizbrania Категория: Политика   
Прочетен: 1221 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 21.04.2017 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Над 200 организации получаващи пари откраднати от съпартииците му от демократическата партия. Сорос (George Soros) и организацията му (Open Society Foundations (OSF) ) ги раздава за следните заблуди и престъпления.

http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1237

By Discover The Networks




Гласувай:
1



1. zaw12929 - В блог.бг се пише на български
21.04.2017 20:26
В блог.бг се пише на български
цитирай
2. zaw12929 - Организации, които през послед...
21.04.2017 20:32
Организации, които през последните години са получили пряко финансиране и съдействие от Джордж Сорос и фондациите на Open Society (OSF), включват следното. (Подробните профили на всеки от тях са налице в раздела "Групи" на

DiscoverTheNetworks):

Проект за напредък: Тази организация работи за организирането на "общности на цветовете" в политически кохезионни единици, като същевременно разпространява своите световни възгледи и ценности чрез възможно най-широк комуникационен отдел.
Радио Air America: Сега беше отпаднало, това беше самоопределена "либерална" радио мрежа.
Ал-Хак: Тази неправителствена организация произвежда силно политизирани доклади, статии, книги и правни анализи относно предполагаеми нарушения на човешките права, извършени от Израел срещу палестинците.
Всички ние или никое: Тази организация се стреми да промени законите за гласуване, които се различават от държава до държава, така че да позволят на бивши затворници, издаващи заповеди и дори на настоящи затворници, да гласуват в политически избори.
Алианс за справедливост: Най-известен със своята активност по отношение на назначаването на федерални съдии, тази група последователно изобразява републиканските съдебни кандидати като "екстремисти".
Америка, която идва заедно: Сорос изигра важна роля в създаването на тази група, чиято цел беше да координира и организира про-демократични програми за мобилизиране на гласоподаватели.
Америка гласува: Сорос изигра главна роля в създаването на тази група, чиито кампании за избирателна активност са насочени към вероятни демократични избиратели.
Гласът на Америка: тази група с отворени граници се стреми да популяризира "всеобхватната" имиграционна реформа, която включва солидна програма в полза на амнистията за незаконни чужденци.
Американската адвокатска асоциация по въпросите на имиграционната политика: Тази организация се противопоставя на законите, които изискват от работодателите и лицата, предоставящи образование, здравеопазване или други социални услуги, да проверяват гражданството или имиграционната статус.
Американски мост 21-ви век: Този супер ПАК провежда изследвания на опозицията, предназначени да помогнат на демократичните политически кандидати да победят републиканските си врагове.
Съюз на американските граждански свободи: Тази група се противопоставя на почти всички национални мерки за сигурност след 9/11, приети от правителството на САЩ. Подкрепя отворените граници, се вписват в защитата на подозрителните терористи и подбудители и назначават бившия терорист на новата левица Бернардин Дохн в Консултативния съвет.
Американската Конституция за Право и Политика: Този мозъчен тръст, базиран в САЩ, се опитва да премести американската юриспруденция вляво, като назначи, индоктринира и мобилизира млади студенти по право, като им помогна да придобият позиции на власт. Той също така осигурява левите демократи с амвона, от които да денонсират своите политически противници.
Американски фамилни гласове: Тази група създава и координира медийни кампании, за които републиканци са обвинени в извършване на нарушения.
Американската федерация на учителите: След дългогодишния президент на АФТ Албърт Шанкър почина през 1997 г., последван от Сандра Фелдман, който бавно преименува Съюза, съчетавайки го с някои от най-мощните леви елементи на новото трудово движение. Когато Фелдман умря през 2004 г., Едуард МакЕлрой застана на мястото си, следван от Ранди Уайнхартън през 2008 г. Всички от тях запазиха съюз в ляво, което беше приел в периода след Шанкер.
Комитет на американските приятели: Тази група разглежда Съединените щати като основна причина за човешкото страдание по света. Като такава, тя благоприятства еднократното разоръжаване на Америка, разпадането на американските граници, амбицията за незаконни чужденци, премахването на смъртното наказание и отмяната на Патриотския закон.
Американския имиграционен съвет: Тази организация с нестопанска цел е важен член на лобито на откритите граници. Той препоръчва разширени права и амнистия за незаконни чужденци, пребиваващи в САЩ
Фондация "Американско имиграционно право": Тази група подкрепя амнистията на незаконните чужденци, от чието име се води съдебно дело срещу правителството на САЩ.
Американска независима информационна мрежа: Тази организация популяризира "въздействието на журналистиката", която се застъпва за прогресивни промени.
Американския институт за социална справедливост: Целта на AISJ е да създаде квалифицирани организатори на общността, които да "преобразуват бедните общности", като се обвържат за увеличаване на държавните разходи за градски услуги, забрана на наркотиците, превенция на престъпността, жилища, Публичния сектор, достъп до здравеопазване и обществени училища.
Американската библиотечна асоциация: Тази група беше открита критик на войната срещу тероризма на администрацията на Буш - най-вече член 215 от Закона за патриотите в С
цитирай
3. bogoizbrania - Мерси за превода
21.04.2017 21:30
Ще оставя само линка
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3644812
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив