Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2007 18:42 - Какво не ни казва Ал Гор
Автор: bogoizbrania Категория: Технологии   
Прочетен: 1212 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2007 21:24


image

Излезлия миналата година филм на алчния горянин и лъжлив комунист се опитва чрез нагли манипулации да убеди наивните хора в заплаха за климата, когото само той може да спаси. Основния му аргумент е повишаването на въглеродния двуокис водещ до затопляне на климата. Има много факти, които са премълчани, но най фрапантен е измамния метод за откриване на количеството на въглероден двуокис в атмосферата. Според Гор това става като се издълбае леда някъде във Сибир и според съдържанието на въздух в него да разберем колко е в облаците, това е върха на глупостта.

1. Съдържанието на СО2 в леда и във въздуха не са свързани и формирането на леда не означава точно отражение на състоянието на въздуха, множество други процеси оказват влияние на замръзването на водата, не само студения въздух.

2. Почти е невъзможно да се установи с точност колко е СО2 във въздуха поради неговото движение и динамичния обмен с океана.

3. Леда на полюсите няма белези кога точно се е образувал, невъзможно е да датираме парче лед според дълбочината му, която непрекъснато се мени подобно на бавно течаща река.

4. По време на затопляне вода от по горни части достига до по долните където замръзва, това прави безсмислено всякакво разглеждане на слоеве в леда.

5. Поради вятъра и неравномерното замръзване съдържанието на СО2 дори на няколко сантиметра разстояние може да варира много.

6. Морала и комунистическите възгледи на Ал Гор и другите еколози и наглите претенции за държавни средства, доказва абсолютната релативност и заплаха за живота и сигурността на всеки интелигентен индивид по света.

Множество други доводи могат да се дадат против лъжите и злоупотребите с въглеродния двуокис, но самия факт, че ние нямаме никакви средства за да установим с точност съдържанието му във въздуха, както и непрекъснатото поглъщане и отделяне от природата и океана трябва да ни накара да помислим с разума си и да не се подаваме на измамата.



Тагове:   казва,   Какво,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. muntzer2 - izmamata
20.11.2007 16:01
Защото ако се подадем на "измамата" ще заживеем по зле?

Ей за това фундаменталните християни в Америка имат лоша репутация, понеже си мислят че учениет конспирират срещи месията Буш. Виж там запознай се с екологично настроените евангелисти.

http://www.commondreams.org/headlines06/0208-07.htm
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3649945
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив