Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2008 21:09 - Да се изключи: никакъв разум не се разрешава
Автор: bogoizbrania Категория: Технологии   
Прочетен: 834 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.04.2008 21:10


"Expelled: No Intelligence Allowed"

image

Измекярството в обществото засяга все по-драстично всяка една област докосващата се до държавни пари и власт. Особено силни са позициите на учените еволюционисти или измекяр-марксисти, както е по коректно да се спомене. Изключването на всякакво споменаване дори и мисъл за разумно сътворение в обществените училища и научни институции в САЩ се е превърнало в основна политика. В момента в Америка е достатъчно дори подозрение или анонимен донос за да бъде отстранен човек от всеки държавен пост или научно учреждение.

В предстоящия филм "Expelled: No Intelligence Allowed" (Да се изключи: никакъв разум не се разрешава) от 18-ти Април. Който вече е силно дискутиран и обсъждан, неговия създател Бен Щайн (Ben Stein) е започнал лично да изследва въпросите на произхода на света и изявява свирепото лице на еволюциониста. Щайн не е християнин и креационист, въпреки това той представя доказателства за разумно сътворение (intelligent design), които могат да се наблюдават в света, но целенасочено са цензурирани от еволюционистите.

На сайта www.GetEXPELLED.com филма е представен професионално, забавно и поучително. Вижда се как образователната система с тоталитарни методи се мъчи да задуши сътворението.

Киносалони в САЩ; www.expelledthemovie.com/theaterap.php





Тагове:   никакъв,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3648411
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив