Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2008 02:23 - Медицината която убива
Автор: bogoizbrania Категория: Технологии   
Прочетен: 3023 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 14.07.2008 02:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Както очаквах и бях скептично настроен, от поста "Ваксините, които убиват", взет от филма с линк накрая, е направен от организацията предлагаща алтернативно лечение, включително и шарлатанството наречено хомеопатия и някаква компютърна акупресура. Получава се абсурдната ситуация, измамник измамника обсъжда. Все пак в това филмче на; Taycare Pty. Ltd., което препоръчвам на всеки има и добри открития. За кратко бе показана как наистина действа ваксинацията, ваксините не лекуват нито предпазват от болести, поставянето на им и развиването на антитела не предотвратява заболяването, а само изостря чувствителността към определени вируси, което никак не помага на организма да се защитава. Ваксината помага на лекаря да диагностицира болестта и на патоанатома да постави категорична оценка в смъртния акт на починалия, но не и да му помогне да се предпази или да не умре от вируса за който е имунизиран.

Освен, че с нищо не помагат ваксинациите водят и да много други болести, ужасяващи странични ефекти, слабоумие астма и рак. Поста на noir и в коментарите на 3. coffeen - бе пропусната сухата статистика, която е следващото важно нещо, ваксините не са спрели епидемиите, те са били прилагани на болести, които са започнали да изчезват още след войната и дори са увеличили смъртността при болните и заразените.

Във филма бяха описани и множеството странични ефекти и съпътстващи болести, които в повечето случай са частни случай разгледани там. По интересното е друго, има директна зависимост от спада на естествения имунитет в организма и с така наречения "вирус ХИВ". Оказва се, че на въпроса ми във предишен пост, когато исках да знам как СПИН-а се появи през 80-те, тук бе отговорено. Ваксините се развиват в животни и от там се прехвърлят животински вируси и чуждо ДНК в човека, явно все пак някакъв вирус съществува, но не той е причинител на имунна недостатъчност, а състоянието на кръвоносната система разбито от ваксинацията и другите извращения на медицината. Масовите ваксините се появиха през 70-те, и така, ваксинацията успя да вдигне смъртността на болните.

Филма завърши с истинската полза от ваксините, огромни печалби за лекари и фармацевтичната индустрия, която има могъщо лоби при медиите и политиците. Най цинично нещо все пак е факта, че лекарите не си ваксинират децата, така че ако искате техните деца и на политиците да се угояват, ваксинирайте своите.



Тагове:   медицината,


Гласувай:
0



1. анонимен - Мноого убаво филмче,
14.07.2008 22:12
само дето не може да се види!:)) Е немам долари да купим диска.
цитирай
2. анонимен - bogoizbrania,
14.07.2008 22:20
сбъркал си категорията, твоя пост е за категорията забавления а не за наука В забавленията трябва да го обсъждаме а не в науката:)))
цитирай
3. анонимен - Па да напиша и аз нещо!
15.07.2008 15:36
НЕВЕЖЕСТВОТО КОЕТО УБИВА дали ще ти хареса?:)))
цитирай
4. анонимен - Калина
15.07.2008 21:48
Допускам, че има голяма доза истина в твърденията за вредата от ваксините,... само че в България има задължителна ваксинация, без която не приемат децата в детските градини и училищата, а първата ваксинация на бебетата се прави още в родилния дом. Така че какъв е изборът на обикновения човек в случая? М?
цитирай
5. анонимен - ...
21.07.2008 21:33
Страхотно филмче- благодаря!
цитирай
6. анонимен - а дали има връзка с идиотизма?
03.08.2008 21:36
Интересно ми е как един човек гледа един филм, и без да има медицинско образование, решава дали показаното във филма е истина или лъжа? Какво доверие в съвременната филмова индустрия! Направо предлагам да се закрият всички научни списания, където статиите се рецензират от подкупни специалисти. Къде-къде по-добре е ако някой има теория, да я представи във филмче, след което публиката демократично да гласува дали е съгласна или не. Демокрация в науката!!
цитирай
7. анонимен - common sense
03.08.2008 21:53
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2008/jul/24/healthandwellbeing.radovankaradzic
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3633601
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив