Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2008 00:40 - Произход на петрола
Автор: bogoizbrania Категория: Технологии   
Прочетен: 1203 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.10.2009 21:38


Последното откритие за Марс и Венера показва, че потопа на ной и втори потоп не са се случвалина тази планета. Но мисля че подобни събития са ставали и тук, може и не по същото време и начин.

На линка и на качения документ в ПДФ-формат, се намира най грамотната статия разглеждаща произхода на петрола. В нея са събрани уникални изследвания от към геоложки, химически и инженерен характер за находищата, тяхното състояние и съответно съпоставяне с химическите данни на самия суров петрол в резервоарите. Автора споделя важни данни за изследване на самото състояние резервоарите, които са от значение на нефтодобивната дейност, но са и и показател за събитията около сътворението на земята и последвалия потоп, дооформил или очукал съвършеното творение от началото на сътворението.

Разгледани са двете популярни тези на натурализма и атеизма за биогенен и абигенен или скален начин на образуване на петрола, техни доводи и опровержения за догадките им. След което са дадени мнения от Библията и доказателства от изследванията за сътворение на находищата и на петрола още в дните на Битие 1 и 2. Като е ползвана по много удачен метод и Библията и основните вярвания на учените от АИГ. Съгласен съм със всичките доизказани доводи за; младата земя, сътворението в началото и ролята на потопа за формиране на находищата.

За това аз само ще добавя извода от всичката тази безценна информация изчистена от натурализма и атеизма. Главния извод, до които съм достигнал за създаването на петрола не е за да се ползва днес, както деликатно е намекнал автора. При сътворението всичко бе съвременно, а това значи че на хората не са им трябвали автомобили, отопление или всичката тая органична химия, която ни задушава отвред. На хората в райската градина им бяха необходимо нещо много по естествено, а това е непрестанен и интензивен поток от вода. Движение на водата преди потопа не би могло да има чрез дъжд, не е имало и дори и облаци, макар в атмосферата да е имало много вода, дори вярвам че тя е замествала голяма част от азота, който не знам от къде точно се е появил в атмосферата по време на потопа. Именно това е причинило смъртта на дишащите същества, които е трябвало да бъдат спасявани от Ной, именно за това се казва, че няма всяко дишащо ще бъде убито от водата отново. Същества като китове и дори крокодили и мечки няма да се изплащат от огромни вълни. Те са били убити от това, че водата в атмосферата е паднала изведнъж на земята, нейното място е било заето от азота, те първа ще издирвам от къде е дошъл. Предполагам че големите вълни и отлагания по цялата земя в последствие, които наблюдаваме са дело по скоро на втория потоп, който е бил по времето на апостол Йоан, за когото Иесус казва, че ще живее "до века", тоест до този втори потоп който ще е от огромни вълни и ще помете предимно хора, но не всички и ще доведе до наблюдаваните седиментни слоеве.

Да се върна на целта на петрола, тя е била за да се изпомпва, разпределя и подгрява водата, както се казва в Битие, "водни потоци или фонтани в други преводи", това мога да си го припиша за мое откритие и да ползвам на готово посочените изследвания и доказателства, които подкрепят моя извод. Сега дори виждам, че ще трябва да разгледам по подробно и влиянието на втория потоп или както вече ще започна да го наричам Йоановия потоп.

ПДФ

 

http://www.answersingenesis.org/articles/arj/v1/n1/origin-of-oil

 



Тагове:   Time,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3645662
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив