Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2009 22:10 - Как се търси вода с подвижни пръчки
Автор: bogoizbrania Категория: Технологии   
Прочетен: 5722 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2010 17:56


 

Как се търси вода с подвижни пръчки

 

image

Практиката на търсене на вода с магическия и свръхестествени начини на откриване е разпространена и става все по-популярна. Тук ще набележа само особености и странности.

1. Разпространението и е предимно в Европа, в Африка и особено в Сахара такава практика не се ползва, а това е странно именно там тя е най-необходима.

2. Обяснението, че човек сам мърда пръчките е прекалено субективно и индивидуално и без изясняване за механизъма, което подозрително.

3. Търсенето на вода става в региони и места, където наличието и е очевидно и логично, тоест цялата процедура е излишна.

4. Търсачите не се затрудняват да правят опити или тестове на методиката, с предварително известни места за вода или поне да сравняват различните резултати.

Извод и присъда.
Този метод на търсене е най-голямата простотия, която може да се практикува, има много други признаци да се познае наличието на подземна вода. Вероятността да се намери вода в Европа на равнинни места е много голяма почти на 90% от местата, където се сондира ще бликне вода.

За това предлагам търсене на вода с пръчки по нета, само снимайте мястото и ще ви покажа с огромна вероятност наличието на вода.

Допълнение 03-12-09.
Сега разбрах, че идеята за ползване на движещи се пръчки е някаква практика на контактьорите на духове, тоест не е нещо глуповато и безобидно, а начин да се покани демона вътре в човека. В предаването на иначе не одобряваната от мен ТВ бе показано и измамите и заблудите във всички снимки на духове, ползвали са метод на заснемане на отражение от театрите през 60-те.

ScienceГласувай:
0
01. анонимен - reply
13.09.2010 18:58
По добре неговорете ,когато незнаете за какво става въпрос.Баща ми се занимава с това и открива вода доста хора са доволни и след като им сондира ,ако няма вода не им взима пари.Има само няколко случая ,когато е попадал на метали ,а не на вода.
цитирай
2. анонимен - martin
27.07.2011 17:01
ела да ти покажа как се открива вода с прьчки кавал
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2480791
Постинги: 2248
Коментари: 801
Гласове: 3717
Архив