Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2008 23:48 - Нов вирус или нови заблуди
Автор: bogoizbrania Категория: Технологии   
Прочетен: 1172 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 05.05.2008 03:50


Ще съм кратък, не защото съм слабо проучил въпроса, което е така, а понеже няма смисъл човек да отделя толкова време на митове и заблуди.

През осемдесетте, когато по социалистическата тогава телевизия почнаха да показват първите западни филмчета за СПИН или както сега се наричат ХИВ-бацилоносители, гледах със с опит да намеря отговор на въпроса;

КАК ИЛИ ОТ КЪДЕ ТАЗИ БОЛЕСТ СЕ ПОЯВИ ПРЕЗ 1980?

Понеже отговор не се дава от казионните медии и шарлатаните с бели престилки и защото като пуританин нямам намерение да отделям толкова време на греха, просто оставях въпроса така до днес. Когато попаднах на следния руски сайт, където по свестни или не докопали се до баницата хора ми отговориха. Статията е дълга, но отговора е следния, винаги е имало проблеми в имунната система на хората и причината никога не е бил вирус атакуващ самите клетки на имунната система, както бе подробно обяснено във филмчета.

Синдрома на придобита имунна недостатъчност е вроден, но може да се придобие и по късно, това че е свързан с хората получаващи кръвопреливане или тези с неморално поведение има друго обяснение, не вирусно.

http://www.pk.kiev.ua/forum/read.php?7,8313

Заключението е просто, СПИН има, но ХИВ-вирус няма, това е поредния мит за източване на пари и симулиране на дейност.

Ето и обяснение за проблемите на имунитета, тълкувани като начини на заразяване с ХИВ;

Кръвопреливане, не всеки организъм е възприемчив към тази процедура, в някой случаи чуждата кръв не се възприема така лесно и това води до проблеми в имунната система. Проблема е самото кръвопреливане, а не чужда кръв с вируси. Може би някои култове отричащи кръвопреливането изобщо да се окажат прави.

Сексуални контакти, самия разврат е причина за проблема, както казва Павел, "блудството е грях срещу собственото тяло". Много блудници изглеждат добре, всички обаче осъзнаваме, че не може да се стоварва наказание моментално на секундата за прегрешение. Това значи света да свърши много бързо, което не е наложително.

Наркотици, самата дрога причинява директни поражения върху имунната система както и на други места, а не общата спринцовка.

Наследственост, почти всички болести могат да се предават по наследство, включително имунната слабост. За това в някой региони на света почти всеки четвърти е болен от СПИН, а в Финландия, Унгария и Молдова и някои азиатски региони на Русия няма бацилоносители, гените влияят на имунната система и поради това някои хора са болни, а други не са, не поради заразяване.



Тагове:   нов,   нови,   вирус,


Гласувай:
0



1. анонимен - ...
21.07.2008 20:55
Възможно да е, както се предполага, че е изкуствено създаден вирус, който унищожава имунната система... Както са заразили около 500 деца в Либия, както заразяват масово хора и в Африка. В Южна Африка негрите изнасилвали умишлено бели жени, за да ги заразят... Най-потресаващото мнение на един лекар, наскоро прочетох, който каза, че вирусът на спин преминава през презервативите, защото структурата му е далеч по-малка от тази на съставящият материал на презерватива. Според статистиката 30% от заразените са ползвали презерватив. Но тази истина се покривала, ест. заради икономически интереси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3635192
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив