Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2008 17:25 - Какво осъдиха NOVA PBS
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 724 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.07.2008 17:27


image
Документалния филм на NOVA относно делото Kitzmiller v. Dover, the 2005 Dover, Pennsylvania. Смятано за дело от вида, evolution/intelligent и наречено; “Judgment Day: Intelligent Design On Trial” по PBS. Е една от най гадните и добре организирани измами на хуманистичните организации, които са фанатизирани еволюционисти и комунисти. Този случай е посрещнат с огромно мълчание от всички креационисти и това дълго време ме учудваше и смущаваше, но се оказа че нещата са много по дълбоко организирани и направо страшни, дори и на наши сайтове бяха качени статии по делото, които в последствие бяха изтрити.

Оказва се, че зад хората повдигнали делото и претендиращи да изискват интелигентния дизайн да се третира като наука специално във Дувър са стояли организирано хуманисти, комунистическите медии и адвокатите измекяри. Във филмчето има двама „агента“. Единия е „бизнесмен“, другия „пенсиониран полицай“, които са успели да се докопат до длъжността на училищни надзорници и започват провокацията да се наложи със сила обучаването на И.Д. Те постъпват професионално, като дори започват да обикалят местните църкви за да прокламират нуждата да се наложи това обучение и дори събират дарение. Те естествено не са никакви християни, не са членове на никоя църква но изведнъж започват някаква хипер активна църковна дейност главно и само за И.Д.

Както казах в схемата организирана от комунистите в NOVA се включват и „преследвачите на линейки“, измислената адвокатска организация и за съжаление съдията назначен лично от президента не се е поколебал да даде ход на такова измислено и скалъпено дело.

Кое обаче е най гадното в целия маскарад, това че този път хуманистите не само се подиграха на Библията и наука, не само поругаха съдебната система, те успяха да заблудят и милиони вярващи, не с това че еволюцията е наука, а с лъжата че имат нещо общо с науката и правосъдието, са варосани гробници.

Освен да благодаря на Бог, че е укрил от силните и високо-умните истината, а я е разкрил на богоизбрания за сега не се сещам какво друго да направя, е малко ми е кофти за заблудените вярващи, надявам се всеки от интересуващите се да е достигнал правилния извод.

На английски ето линковете на измамата;

The web site for the episode is located here, and the entire episode will be available online here starting November 16. In the meantime, there are video and audio clips related to the episode available here.

Ето и сайт в който е разгледана заблудата организирана с държавни средства и осквернила правосъдието и науката.






Тагове:   Какво,   осъдиха,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3645810
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив