Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2008 18:03 - Обрязването, най добрия подарък за него/нея
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3094 Коментари: 2 Гласове:
0



image

На днешния ден света е решил да отбележи поредната добре звучаща глупост, ден за борба със спина. Няма да се бъркам на пътя на хората избрали и посветени на лъжата и самоунищожението, за всеки влак си има пътници и ще се радвам всеки да отпътува за където е тръгнал. Все пак в този пост ще дам един начин как да се предпазим или по скоро какво да направим за да сме в крак със заблудите относно днешната тема за борба със спина.

Обрязването от духовна гледна точка бе разгледано в този пост***, сега обаче ще се опитам да сляза от християнскофундаменталистия си трон, ще се разходя при хората и ще видя как те живеят или поне си мислят че го правят.

Оказва се че обрязването на мъже и жени, което се практикува в някой общества има много повече полза от колкото изглежда. В предния пост споменах, че днешното обрязване е отрязване от спасението и белег за пъкала, но всъщност не изясних, че причината да се отиде там е друга. За това сред погиващите обрязаните всъщност имат предимство. Състои се в това, че обрязания, най вече той е предпазен от много от проблемите на обикновените не маркирани с белега на отрязването. Връзката между мъж и жена, освен подтиквана от инстинкта на продължаване на вида :-(((, стои върху друг инстинкт създаден също в едемската градина, чувството на лична връзка между жената и мъжа. Забележете в Едем нямаме спомената думата за "любов" защото тя макар и да е съществувала между Адам и Ева е умряла при дървото на познаването на добро и зло и възниква възродена едва от Авраам. Авраам обичаше само Исаак, защото разбра чрез ангелите, че това ще е продължителя на връзката му с Господ. Адам за разлика от него предпочете да остави връзката си с Бога заради връзката си с Ева, така всъщност той умря и изгуби правилната си връзка със жената.

Ето защо днес подхода за лична връзка между мъж и жена е по добре да се избегне и обрязването е един от начините, просто човек не заслужава да има цял банан понеже не може да го използва правилно, а неправилната употреба може да доведе не само до кожно-венеричния кабинет, но и до много други проблеми в здравето специално на мъжа. Отрязания е застрахован както от емоционални рани така и от здравословни проблеми причинявани от безразборни връзки, дори и от опасността да бъде емоционално въвлечен при евентуално обръщане на резбата. Жена му например може да не се безпокои, когато той е при пеперудки за него това е все едно да вижда други жени на улицата, обрязания почти не цвили след съседката, не би заменил остарялата си жена с по нов модел, не би му направило впечатление наднорменото тегло, небръснатите зони под кръста или нечистоплътността, на него му е все едно, той е само осеменител. Дори и да извърши нещо от посочените, то ще е не от нагон, а поради внушение, забравих да спомена, че ако жената на отрязания не е прекалено нагла то тя може да му изневерява и да го презира, това той не би усетил, тези чувства са си отишли безвъзвратно при рязането и дори да инсценира нещо като ревност, то ще е само за пред очите на хората.

Крайно заключение, дори и да не сте религиозни спокойно си обрежете децата, това ще им спести много проблеми за в бъдеща, много неприятни преживявания и най вече свързаните с неморалността увреждания на здравето както съм описал тук***. И тук***.



Тагове:   най,   Него,   обрязването,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Az sam obriazan. Smiatam go za ka...
01.12.2008 20:21
Az sam obriazan. Smiatam go za kasmet. Pishkata mi izglezhda solidna, a ne kato kontsite na neobriazanite. Za higiena sashto e po-dobre da si obriazan. No smiatam che vsichko ostanalo koeto ste napisali sa chisti gluposti. Niama nikakvi duhovni predimstva ot obriazvaneto. Ne znam zashto horata sa tolkova pobarkani - hem iskat da pouchavat, hem razprostraniavat gluposti - avram, adam, eva, zasrahovka, top model, venerichen kabinet, ....
цитирай
2. анонимен - Ани
16.01.2009 19:19
В стария завет Бог казва всяко мъжко да бъде обрязано. Това е като обичай и за хигиена. Ние сме христиани и синът ми е обрязан от бълг. хирург.Щом го пише в БИБЛИЯТА значи има значение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3648683
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив