Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2013 15:56 - Конспирацията на банките и златните мини в България
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1181 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Конспирацията на банките и златните мини в България


Днес попадам на интересна новина, КТБ изведнъж увеличила капитала си с няколко милиарда и скочила в класацията на източна Европа. За страна като България това е удивителна новина. Какво се е случило с финансите и икономиката на банка, която функционира само на територията на България за такъв отскок в капитала? От къде са дошли тези милиарди, за да се озоват в мутренското образование пародийно носещо името “банка”. Най-лесното предположение е от БНБ, все пак там са повечето пари на държавни и партийни структури. Наистина партийните функционери наливат пари в такива места, но точно в този момент това е малко странно като ход. Именно такива банки си плащат на партиите за всякакви услуги. Не се намира и обяснение защо точно КТБ има такива привилегии и всички други банки и палячовците наричащи се опозиция си траят и дори изглежда това ги устройва, а само разни медийни активисти, и дори жълтата преса се сеща за тази ситуация. Единственото място, от, където могат да дойдат пари в този момент е от основните партньори на КТБ. Руски, Сирийски, Ирански и други крайно съмнителни структури ползват КТБ за параван на далаверите си. Явно след изгърмяването на кипърския балон, Ц. В. и българският Зукърбърг са се постарали в подмазването на големия брат.

От тази новина попадам на поредната бръщолевеница от няколко години за тоновете злато, които се изнасят от измислена “златна” мина на измислено място край Крумовград. Схема, в която участва друга голяма банка с канадско участие, ама с български собственик. Схемата с канадците и българската банка е пак като врътката с КТБ. Руснаци и други играчи ползват канал за вкарване на злато в ЕС и за прехвърляне на финанси и пране на мръсни пари. Финансите тук са тотално зависими от чужбина и то не от нормални фирми, а от възможно най-гадната измет имаща власт в света. Единственото успокоение е, че скоро навсякъде ще е така, няма само ние да сме мизерията.


- - -

Християнско отношение към сурогатното майчинство и донодрско зачатие


Преди малко попаднах на следните линкове

http://alananewman.com/the-delivery-man/

http://anonymousus.org/stories/index.php?cid=2#.UpnVK9KBkUs


За целта реших да се изкажа по въпроса. Сурогатното майчинство не е приемливо. Жените лишени от способността за раждане или да се насочат към осиновяване или да се посветят за грижа на чужди деца. Самата идея да се зачене дете и да се отдели от жената, която го е родила е нехристиянска. Донорското зачеване е по-сложно, на линка има много недоволни от това си зачеване, но недоволните от истинския си родител са много повече. Даже е малко идиотско това недоволство, ако не е било осъществено, то тези хора въобще нямаше да ги има, за да недоволстват. Все пак то не трябва да е безразборно. Най-вече не трябва да е анонимно, мъжът донор трябва да е убеден, че жената, на която ще помогне да роди ще е добра майка. Няма да е някоя противна лесбийка, застаряваща пачавра или изкукала стара мома. Донорство само за вдовици или семейни жени, на които съпругът им не е способен за зачеване. Самият донор трябва да е на възраст около 60-те, минимум 50+, в никакъв случай не трябва да взима пари за това и дори ако има финансови възможности да съдейства на майката.



Гласувай:
3



1. ponicka - Само не разбрах защо се налага до...
30.11.2013 16:08
Само не разбрах защо се налага донорът да е на възраст минимум 50 години?:(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3650027
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив