Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2008 23:59 - Памир мой роден!
Автор: bogoizbrania Категория: Технологии   
Прочетен: 2180 Коментари: 0 Гласове:
0



На линка някакъв активист на измислена евангелска организация от Варна решил да постне едно от най новите и най сензационни открития в областта на историята или по точно тази част от родната политика покрита от недостатъчно адекватните роднини на ченгета и комуняги. Накратко това е онова скорошно откритие, според което древните ни потомци идват не от някъде където пише в дебелите книги, а в случая от Памир. Наскоро гледах снимки от региона, живописни планини разположени на територията на две велики сили Русия и Китай. Наскоро там се образува и нова държава в границите на Казахска ССР, летните кавказки приключения в на Русия обаче окончателно изпариха илюзиите на света или по скоро на смислената му част, че бившите ССР републики са независими държави, дори официални лица в Грузия признаха, че държавата им всъщност живее от икономическите връзки с Русия.

В англоезичния постинг виждаме стара карта на български, някакво име вероятно на някой варненски функционер на ТИМ, пародийно представен с " Now historians (mostly Petar Dobrev) . . . ", забележете множественото число на името на един човек :-), който няма да се учудя да е рода с друг наш измекяри, Васил Добрев от френския египетски институт в Кайро. Явно пипалата на ТИМ стигат до пирамидите и айфеловата кула.

Но да мина по същество, шокиран бях от бисера в англоезичния пост; " . . . have discovered an amazing thing: Bulgarians have come from Pamir in cenral Asia, not from Siberia." Малък урок по география, Понятието Сибир не е само сайт за запознанства, но и обширен регион в Русия, от запад граничи с уралските планини, продълговата планинска верига от океана до Каспийско море, на север е замръзналия океан, докато на юг граничи с държавната граница която пресича планините. Тоест Памир, планината, която на китайски има друго име е част от Сибир. Следва обичайната пропаганда, която също е започнала с московските претенции на Петър І за възраждане на третия Рим. Измислени арийци и споменаването им в разни текстове на всички световни езици, дори и преди да са съществували.

В тази публикация има една новост която както "историците", така и мафиотските структури около групировката във Варненския регион пропускат, и Казахская ССР също има част от памирските чукари, а връзките на висшия ешелон мафия в източните региони на България се засилват с тези региони на СССР и съответно "учените" не пропускат да се завъртят да видят дали няма да изпадне нещо и за тях около; тръби, танкери и мръсни пари от тайни сделки.

Да им пожелаем успех, както в източването на ДДС, главната специалност на ТИМ, така и в историческите открития за които да се отделят пари не само от министерството.


image





Тагове:   мой,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3654451
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив