Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2013 01:26 - За ползата и вредата от теоретичната физика и наградите
Автор: bogoizbrania Категория: Лични дневници   
Прочетен: 700 Коментари: 0 Гласове:
0



 

За ползата и вредата от теоретичната физика и наградите


На този линк са прочутите нобелови награди по физика. Бърз поглед на предмета на награди показва, че те се въртят предимно, с малко изключения около идеите на трима души и техните ублюдъци. По-долу са триото от севера създало теоретичната физика.

Hendrik Antoon Lorentz (Arnhem, 18 juli 1853 – Haarlem, 4 februari 1928)

Max Karl Ernst Ludwig Planck (* 23. April 1858 in Kiel; † 4. Oktober 1947 in Gцttingen)

Arnold Johannes Wilhelm Sommerfeld (* 5. Dezember 1868 in Kцnigsberg, OstpreuЯen; † 26. April 1951 in Mьnchen)

Специално почетно място трябва да се отдели на французина

Henri Poincarй (29 avril 1854 а Nancy - 17 juillet 1912 а Paris).

Направил много за разпространението на техните фантазии сред високото общество от началото на миналия век и участвал във финансовата страна на феномена. Основните идеи, около които с наградите са: строеж на материята, електричество, светлина, магнетизъм, радиация.

Ето тук идва и проблема с теоритичната физика, това е едно чисто литературно творчество, но достигайки до понятия принадлежащи на вярата и ползвайки го за пропаганда на заблудителна философия, то тази литература попада под критиката на правата вяра. Освен споменатите по-долу награди всички останали противоречат на откритите от мен принципи за устройство на света. Материята е някаква субстанция, измисляните в нея атоми, електрони, неутрони и прочее фантазии са вредни за вярата на пълнолетни хора, въпреки интересното им представяне за невръстна и профанизирана публика. Електричеството е ефект от взаимодействието на частиците в материята не на някакви си малки невидими електрони. Другите три понятия светлина, радиация, радиовълни, магнетизъм и прочее нематериални въздействия са функция на пространството. Моето откритие по въпроса е, че космоса и цялото пространство е нещо като мрежа, върху която материята може да въздейства и трептенията на мрежата дават този ефект на тези явления. Електричеството е функция на материята, но при достатъчно голяма сила на въздействие на материята върху пространството и близост на разположение на съседна материя, то този ефект може да се прехвърли от едно място на друго.

Игнорирането на тези правила е ясно, че се прави, за да се даде поле на изява за кариера, дърпане на държавни средства и приемане на почести от плебса. С такива действия се разрушава самата същност на християнството, като сила за съществуване на обществото. Теоретичната физика се превръща в религия финансирана от държавата заместваща истинските правила за съществуване на човек в света. Заблудата на хората води и до отхвърляне на най-важната част от вярата, сътворението и същността на света, човека и неговата цел за бъдещето.


Тук съм дал оценка на наградите по години не свързани с по-горните заблуди за функционирането и строежа на света.

1904 - Лорд Райли е първият награден англичанин, 100% политик, наследствен аристократ добил известност с измислени безсмислици във физиката и получил признание за откриването на аргона явно поради позицията си в политиката и висшето общество.

1910 - Втори награден Холандец, подобно на английския лорд е с голям авторитет сред научните среди, не следва изцяло мабо-джамбото на теоретичното трио. Наградата е нещо като бай-бай неортодоксални фантазьори.

1912 - Награда за първи път на швед, за откритие, което не е изцяло негово, а и ще има смисъл от него само още няколко години.

1920 - В следвоенния период значението на неутрална Швейцария силно се е повишило в световен мащаб, но все пак скромното откритие на този човек е едно от най-смислените неща сравнени с теоретичния миш-маш преди него.

1956 - Транзисторът е едно от малкото смислени неща, за които си заслужава да се дадат награди.

1913, 1962, 1996, 2003 - За течния хелий и неговите свойства са дадени цели 4 награди, като всичките са за теоретични измишльотини, а обяснението е рационално и се обяснява с моето обяснение за същността на света.

Наградите по физика са създадени изцяло за пропаганда на псевдонаучно лоби. Медицинската мафия си има и собственна награда. Нобеловите награди по химия са поделени, за да служат на двете групировки обслужвани чрез псевдонаука, образователната и медицинската световни мафии. Наградите за мир и икономика обслужват предимно медийното лоби по света и висшето общество. Само тези по литература имат няколко наградени свестни автора, и за това имаше постинг тук.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bogoizbrania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3652405
Постинги: 2411
Коментари: 813
Гласове: 3779
Архив